Amsterdam en Pinoke eerste winnaars bij Mercian Indoor.

Op de eerste dag van het Mercian Indoor zijn de meisjes C1 van Amsterdam en de jongens C1 van Pinoke als eerste winnaars uit de bus gekomen.

Amsterdam MC1 won in de finale met 6-3 van Breda en nam evenals vorig jaar de wisselbokaal mee naar huis. Pinoke JC1 won in de finale afgetekend van Alnere JC1 met 4-0.

De 3e plaats was bij de meisjes voor Wageningen en bij de jongens voor Ring Pass.

Veel publiek was er na afloop voor de wedstrijd van de Nederlandse dames zaal tegen JA1 Almere.

De dames van Nederland liepen uit naar een 4-1 voorsprong maar de wedstrijd kantelde en Almere won uiteindelijk met 7-5. Opvallend was dat gespeeld werd op een breder veld dan in Nederland gebruikelijk is, dit vanwege het komende EK  De balken werden opgeschoven en zo ontstond meer ruimte waar met name de jongens goed van profiteerde. De wedstrijd stond onder leiding van de uitstekend fluitende dames Leijs en Alkemade. Laatstgenoemde gaat met de nederlandse ploeg mee naar het EK als arbiter.

Op donderdag 29 december zullen de Nederlandse dames wederom aantreden en wel tegen JA1 Den Bosch, aanvang 18:30. Aansluitend zal om 19:45 uur gespeeld worden door de heren van Almere tegen het Franse Cambrai. In de middag zullen de heren van Nederland een onderlinge exhibitie wedstrijd spelen.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.