Annan nieuwe bondscoach Nederlands meisjes A

De KNHB heeft Alyson Annan aangesteld als bondscoach van Nederlands meisjes A. Zij volgt hiermee Ageeth Boomgaardt op als bondscoach. De voormalig international blijft actief bij de hockeymannen van Amsterdam, waar ze assistent-trainer/coach is.

De geboren Australische speelde 226 interlands voor haar geboorteland en won daarmee alles wat er te winnen valt. Tevens werd ze in 1998 en 2000 uitgeroepen tot beste speelster van de wereld. Annan was eerder actief voor de KNHB bij Nederlands meisjes A en het Nederlands elftal dames.

Aankomende Pasen is het eerste toernooi voor Nederlands A meisjes, de 4-Nations Cup.

Bron: Persbericht KNHB

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Le Roi

Niks ten nadele van de persoon; maar voor de bondsfuncties moeten toch ook Nederlanders te vinden zijn?

Robbie

@Le Roi , Natuurlijk zijn deze wel te vinden echter hebben deze niet de kruiwagens….
Was in de veronderstelling dat je geen club meer mocht hebben als bondscoach?? Dit om belangen verstrengeling te voorkomen. Maar goed we zullen zien hoe ze het doet.

Hidde

sorry hoor, maar we hebben het hier over misschien wel de beste speelster ooit in het dames hockey!!, paar gouden plekken enzo….die meisjes A mogen blij zijn met zo’n coach. goede zet van de bond. eindelijk niet zo’n broodtrainer, maar iemand die zelf goed gehockeyd heeft

DeHass

Dit is/was toch de technisch directeur bij Amsterdam? Raar al die belangenverstrengeling? Denk wel dat het een hele goede trainer/coach is. Heel bevlogen.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.