Bax en Nijmegen voor het nieuwe seizoen uit elkaar

Eerder werd bekend dat Roy Bax aan de slag zou gaan bij de dames van Nijmegen, maar de Gelderse club komt daar oop terug. Dat meldt de club in een persbericht.

Nijmegen geeft aan dat de partijen niet tot een overeenstemming zijn gekomen. Vervolgens zijn beide partijen in goed overleg uit elkaar gegaan. De clubleiding beraadt zich volgens het bericht over “de volgende te nemen stappen.”

Vooralsnog staan de trainingen onder leiding van assistent-trainer Martin van de Rakt, die ondersteund wordt door oud-international Eefke Mulder.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

bennie

Wat is dit nou weer voor iets raars? Als er geen overeenstemming is, dan breng je dat toch nog niet naar buiten? Gaat het om zijn eigen financien of om een investering in zijn team, dt de overeenstemming mislukt?

bremen

Bizar…

Britt

Ga nu maar eens een nieuwe trainer vinden… Dan zal het of om geld gaan of dat hij tegen viel bij de groep.

de eerste klap is een ….

Zo dat getuigd nog eens van visie…
Fijn zo precies voordat iedereen met zomerreces gaat!?

Waar heeft dit mee te maken: mening van de groep, financieel, wellicht prive redenen? Blijft het team overigens (hierdoor) in takt? Welke goede opties voor coaching zijn er nog over?

Zou ongelooflijk jammer zijn voor Nijmegen (Oosten) als dit negatieve gevolgen heeft voor de toekomst. Zeker met de passie en energie van de afgelopen 2 a 3 jaar!!

Ben benieuwd wie hier wat meer over kan zeggen!?
Doofpotje….

Sjaak

Er stoppen 5 spelers. Zouden ze al doen voordat dit gebeurde. Krijgen nog wat versterking. Zullen geen trainer meer vinden. Zullen het intern moeten oplossen. Lijkt me geen probleem. Zit daar genoeg knowhow

bennie

Gaat helaas om financiële redenen, heel spijtige zaak zeg. Dat gaan idd heel lastig worden om nog een bekwaam iemand te vinden. Wie gaan er weg? Wie komen erbij?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.