Belgen Hendrickx en Dockier langer bij Pinoké - Hoofdklasse Hockey Nederland
Alexander Henderickx en Sebastien Dockier blijven langer bij Pinoké.

Belgen Hendrickx en Dockier langer bij Pinoké

Alexander Hendrickx en Sebastien Dockier spelen ook volgend seizoen bij de heren van Pinoké. De Belgische internationals verlengden deze week beide hun aflopende contract. Tegenover het langere verblijf van de Belgen staat het vertrek van Argentijnen Agustin Mazzilli en Martin Ferreiro, die respectievelijk drie en twee seizoenen uitkwamen voor heren 1.

“Het is geweldig dat Seb en Alex ook volgend jaar voor onze club uitkomen”, aldus commissaris tophockey Michiel Hilders. “Zij bewijzen al jaren tot de absolute top te behoren. Daarmee zorgen ze niet alleen voor een stijgende lijn in onze resultaten, maar leveren ze ook een significante bijdrage aan de ontwikkeling van onze talentvolle jonge spelersgroep”. Met het aanblijven van Hendrickx en Dockier behoudt heren 1 haar twee topscorers van het lopende seizoen. Hendrickx voert met 19 doelpunten momenteel zelfs de topscorerslijst van de Tulp Hoofdklasse aan, terwijl Dockier dit seizoen al 12 keer het net vond.

Naast de Belgische verlengingen meldt de club dus ook het afscheid van de Argentijnse internationals Agustin Mazzilli en Martin Ferreiro. “We zijn Agu en Tincho veel dank verschuldigd voor hun loyaliteit en performance de afgelopen jaren. Beiden hebben zowel binnen als buiten het veld een grote bijdrage gehad aan de groei die onze spelersgroep heeft doorgemaakt. Wij wensen beiden heel veel succes,” aldus Michiel Hilders.

Reageer