België-coach van den Heuvel ziet geen favoriet | Hoofdklasse Hockey Nederland

België-coach van den Heuvel ziet geen favoriet

Om precies 14.40 uur gaan Oranje en België de strijd met elkaar in de halve finale van het WK Hockey. Twee kemphanen, waarbij de een titelverdediger is en de graag weer een groot toernooi wil winnen. België-coach van den Heuvel ziet geen favoriet.

In een interview bij Sporza laat België-coach Michel van den Heuvel weten dat hij geen favoriet ziet tussen Oranje en België: ,,Het komt erop aan dat je op het juiste moment goed bent. Ik heb het gevoel dat wij in staat zijn om het Nederland heel lastig te maken. Bij dit soort wedstrijden is er volgens mij niet echt een favoriet. Maar ik heb wel een goed gevoel bij mijn groep”.

Het zijn logische woorden van de Nederlandse coach die in dienst is bij België. Ook de Belgische speler Sebastian Dockier, die in de Nederlandse Hoofdklasse speelt, denkt dat het een spannende ontmoeting gaat worden: ”Veel Nederlanders spelen hun eerste grote toernooi, ze hebben eigenlijk niks te verliezen. Zij gaan gewoon zonder nadenken die wedstrijd in. Wij willen winnen op basis van onze ervaring, door zelf veel de bal te hebben”.

Reageer