Max Caldas waarschijnlijk nieuwe bondscoach Oranje-dames - Hoofdklasse Hockey Nederland

Max Caldas waarschijnlijk nieuwe bondscoach Oranje-dames

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) is voornemens Max Caldas te benoemen als bondscoach van het Nederlands hockeyelftal dames.

Max Caldas is nu werkzaam als coach van Heren 1 van Bloemendaal. De KNHB hecht er veel waarde aan dat de afhandeling van het huidige contract met Bloemendaal zorgvuldig geschiedt. Zodra hier overeenstemming over is, zal de KNHB naar buitentreden met de definitieve benoeming en ontvangt u een uitnodiging voor de persconferentie.

Bron: Persbericht KNHB

Comments (2)

  1. Arme Max! Als hij geen goud haalt bij een groot toernooi….. Immers… de KNHB heeft als lijfspreuk: `Alleen goud telt`

  2. floppieenteun

    Max Caldas is een prima coach, aansprekende resultaten gehaald! Vraag me af wat dit voor Bloemendaal voor gevolgen heeft. Kan de functie gecombineerd worden met z´n functie bij Bloemendaal, zoals bij jong-oranje, of moet Bloemendaal op zoek naar een vervanger. Denk in dat geval dat Smolenaars prima de taken van Caldas kan overnemen, eventueel in samenwerking met de Nooijer (soort speler/trainer functie). Mijn favoriete situatie voor Bloemendaal (op de lange termijn) zou zijn, Bovelander samen met de Nooijer, zoals m´n naam al doet vermoeden :-), denk alleen dat het daar nu nog te vroeg voor is. Verder blijf ik Oltmans ook altijd een top trainer voor Bloemendaal vinden. Hoop in ieder geval dat een eventuele vervanger van Caldas uit de eigen gelederen wordt gehaald, iemand die de successen van de club de afgelopen jaren van dichtbij heeft meegemaakt.

Reageer