Bjorn Kellerman denkt toch einde seizoen te halen
Kampong-aanvaller Bjorn Kellerman denkt het einde van het seizoen te halen.

Bjorn Kellerman denkt toch einde seizoen te halen

Afgelopen week leek oud-international Bjorn Kellerman dit seizoen niet meer in actie te komen. In een ogenschijnlijk onschuldig duel in de kwartfinale van de EHL, greep de aanvaller naar zijn hamstring. Einde duel, einde toernooi en in eerste instantie leek het einde seizoen.

Nog geen dag later kreeg Kellerman een scan, waarin zou blijken dat de aanvaller een scheur in zijn hamstring zou hebben: “Gelukkig is mijn hamstring niet afgescheurd. Ik heb er nog steeds last van, maar gelukkig kan ik bezig zijn met mijn revalidatie. Ik bekijk het van dag tot dag. Deze week raak ik in ieder geval nog geen bal en stick aan”.

De spits die van oud-bondscoach Max Caldas weinig kansen kreeg om zich te laten zien bij Oranje, laat nog in het ongewis of hij komend jaar blijft hockeyen.

BEKIJK OOK:
Einde carriere dreigt voor oud-international Bjorn Kellerman

Oorzaak blessure

In een eerder interview liet Kellerman al weten dat hij nog niet eerder geblesseerd is geweest. Toch lijkt Kellerman wel een argument te hebben voor het oplopen van deze blessure: “Het hockeyseizoen is gewoon te vol voor ons. Wij zijn semi-profs die naast onze hockeycarriere ook nog moeten studeren of werken. De focus ligt niet 100% op het hockey. Afgelopen weken moesten we veel wedstrijden spelen en ik denk dat dit dus teveel voor mij is geweest. Ik hoop over een aantal weken mijn rentree te maken. Een eventuele play-offs spelen met Kampong? Ja dat gaat zeker lukken”.

Reageer