Bondscoach Bonnet mist Coetzee op Afrika Cup

Bondscoach van de Zuid-Afrikaanse hockeysters Giles Bonnet (foto) heeft afgelopen weekend zijn selectie bekend gemaakt met wie hij om de Afrika Cup gaat strijden. Van 2 tot en met 11 september strijden de Zuid-Afrikanen in Zimbabwe om een Olympisch ticket. Slechts één land kwalificeert zich voor Londen 2o12. De Zuid-Afrikaanse dames zitten in de poule met Zimbabwe, Uganda, Kenia en Ghana. Dat is tevens de enige poule.

Tarryn Bright en Marsha Marescia van Rotterdam, Lesley-Ann George van Kampong en Shelley Russell van Pinoké zijn alle vier geselecteerd voor dit belangrijke toernooi.

Dirkie Chamberlain van Kampong en Marcelle Keet van KZ missen het toernooi wegens een blessure. Sterspeelster Pietie Coetzee en Lisa-Marie Deetlefs (beiden Pinoké) zitten niet bij de selectie vanwege werk- en studieverplichtingen.

Ook de Zuid-Afrikaanse mannen, met Pinoké-verdedigers Justin Reid-Ross en Lloyd Madsen, zijn aanwezig in Zimbabwe. Zij zijn ingedeeld in poule A, samen met Kenia en Uganda. In poule B maken Egypte, Ghana, Zimbabwe en Marokko uit wie zich plaatsen voor de halve finale.

Selectie Zuid-Afrika
Cindy Botha, Tarryn Bright, Tanya Britz, Bernadette Coston, Sulette Damons, Illse Davids, Nicole de Vries, Liesel Dorothy, Lesley-Ann George, Hanli Hattingh, Kim Hubach, Nicole Kemp, Sanani Mangisa, Marsha Marescia, Jade Mayne, Catherine McNulty, Shelley Russell, Nicolene Terblanche.

Comments (3)

 1. Werk en studieverplichtingen, voor dit ‘belangrijke toernooi’?? Dat klinkt ongeloofdwaardig.
  Dat zou betekenen dat deze dames ook niet de eerste wedstrijd bij Pinoke meedoen, en dat geloof ik niet!
  Klinkt meer als: Bonnet, coach van Pinoke H1 gooit het op een akkoordje met coach van D1.

 2. Deetlefs speelt op dit moment een oefenwedstrijd met Pinoke!

  Is Pinoke haar werkverplichting??

 3. Deetlefs is idd bezig met een master, waardoor ze het toernooi mist. Echter zal ook jouw link naar Pinoke meespelen ja.
  Hoe belangrijk kan dit toernooi zijn, SA gaat toch niet verliezen van Ghana of kenia…

Reageer