Bovelander en Eurotravel Sports slaan handen ineen - Hoofdklasse Hockey Nederland

Bovelander en Eurotravel Sports slaan handen ineen

Hockey Travel: een hockeybeleving op maat 

Vanaf heden kunnen hockeyliefhebbers terecht bij hockey-travel.com voor het boeken van een hockeybeleving op maat. Voormalig Nederlands hockeyer Floris Jan Bovelander en sportreizenspecialist Eurotravel Sports bundelen krachten en vormen zo de enige totaalaanbieder op het gebied van hockeyreizen, hockey trainingskampen en hockeyevenementen. “Het doel van onze website is om een scherpe prijs aan te bieden zónder in te leveren op kwaliteit. We stellen een op maat gemaakt pakket samen waarin alle wensen verwerkt zijn. De filosofie is dat kwaliteit en prestatie altijd samen gaan met ontspanning en plezier. Bovendien draait het om een beleving om nooit te vergeten.” Aldus Floris Jan Bovelander en Tido Jansen, eigenaar van Eurotravel Sports.

Gemak dient de mens
Bij het boeken van een hockeyreis komt veel kijken; het boeken van een vlucht, accommodatie, wedstrijdtickets of trainingen, ontspanning, restaurants en alle extra wensen die er zijn. Hockey Travel maakt het dankzij haar connecties mogelijk dat de reis een complete hockeybeleving wordt. “Niets is te gek, we hebben connecties over de hele wereld ” aldus Bovelander.

Trainen en ontspanning
In de ochtend met het team trainen op het waterveld waar het Spaanse nationale elftal zich heeft voorbereid op de Olympische Spelen en ’s middags een fietstocht langs de fruitboomgaarden en groenteakkers rond de stad? Dat kan bijvoorbeeld tijdens het door Hockey Travel georganiseerde hockey trainingskamp in Valencia. Evenals het vervoer, het verblijf en andere wensen, worden van A tot Z geregeld. “Alles is mogelijk. Wij verkopen nooit ‘nee’” vertelt Tido Jansen. Dankzij het enorme netwerk van de heren kunnen de hockey trainingskampen overal ter wereld op topbestemmingen worden georganiseerd, net als arrangementen voor hockeytoernooien, hockeyevenementen en wedstrijden.

Samen sterk
Voor het snelst groeiende sportreizenbureau van Nederland en hockeykampenspecialist Bovelander & Bovelander was de samenwerking een logische stap. Eurotravel Sports organiseert al 15 jaar in binnen- en buitenland sportreizen voor particulieren en sportteams. Bovelander organiseert al 17 jaar hockeykampen en clinics voor kinderen. Samen vormen ze nu een sterk platform waar alles op het gebied van hockey mogelijk is.

 

Reageer