Buitenlandse versterkingen voor dames Klein Zwitserland | Hoofdklasse Hockey Nederland
Fusine Govaert in actie voor de Verenigde Staten.

Buitenlandse versterkingen voor dames Klein Zwitserland

Klein Zwitserland heeft zich versterkt met (jeugd)internationals Fusine Govaert (24) en Alice Arnott (23). Beide dames sluiten in augustus aan bij Klein Zwitserland.

Fusine is een verdedigster/middenvelder heeft in haar jeugd hier in Nederland gespeeld en is halverwege haar middelbare school naar Amerika vertrokken. Naast het Boston College team heeft ze – door haar dubbele nationaliteit – ook gespeeld in het Amerikaanse Indoorteam U19. Inmiddels heeft Fusine ook 5 caps op haar naam staan bij het nationale Amerikaanse team waar ze op 2 april haar debuut maakte tegen Nederland.

Alice is een spits en komt over uit Australië. Ze begon haar hockey carrière bij de Tamworth Frogs maar inmiddels speelt ze voor de Sydney University Hockeyclub. Ze heeft gespeeld voor Australië U21 en maakt sinds kort deel uit van de trainingsgroep van het nationale team. Daarnaast speelt ze ook voor het North South Wales District.

De nieuwe hoofdcoach Razwan Ahmed is blij met zijn versterkingen! Naast deze talenten met internationale ervaring is hij nog op zoek naar (jonge) talentvolle speelsters die zich op hoofdklasse niveau verder willen ontwikkelen.

Reageer