CheapTickets.nl nieuwe partner KNHB - Hoofdklasse Hockey Nederland

CheapTickets.nl nieuwe partner KNHB

Travix Nederland is official partner geworden van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) met haar merk CheapTickets.nl. Vrijdag 13 september hebben Travix CEO John Mangelaars en KNHB directeur Johan Wakkie het contract ondertekend in Amsterdam. Het partnership zal zich richten op twee pijlers, te weten de shirtsponsoring van alle scheidsrechters in de Hoofd- en Overgangsklasse en CheapTickets.nl zet haar expertise als reisadviseur in voor de hockeywereld.

 

cheaptickets

V.l.n.r.: Johan Wakkie, directeur KNHB, John Mangelaars, CEO Travix, Haro Valkenburg, Manager Sponsoring KNHB, Raymond Vrijenhoek, EVP CheapTickets (foto: KNHB/Willem Vernes) 

“Travix zet haar merk CheapTickets.nl in als travel partner van de KNHB en verheugt zich om de expertise op dit gebied te kunnen delen met alle hockeyers en allen die het hockey in Nederland mogelijk maken. De hockeyers mogen van ons dan ook mooie reisaanbiedingen verwachten. ”, aldus EVP CheapTickets Raymond Vrijenhoek.

Globalisering hockeysport
De alsmaar toenemende globalisering van de hockeysport zorgt ervoor dat de Nederlands Elftal Heren en Dames de hele wereld over reizen. Maar de KNHB wil ook de buitenlandse bezoekers aan de Rabobank Hockey World Cup 2014 kunnen faciliteren in haar reis naar en in Nederland. CheapTickets.nl is om deze reden een erg logische partner voor de KNHB.
Johan Wakkie, directeur KNHB: “Wij zijn zeer verheugd  met de komst van CheapTickets.nl als official partner van de KNHB. Natuurlijk als travel partner, maar ook richting de hockeyscheidsrechter. Dat CheapTickets.nl bewust kiest om de Hoofd- en Overgangsklasse te sponsoren door plaatsing van het logo op de achterzijde van de shirts, geeft de scheidsrechters letterlijk en figuurlijk een steuntje in de rug.” Naast de zichtbaarheid tijdens de competitie, zal CheapTickets.nl ook de shirts van de scheidsrechters sieren tijdens de Rabobank Hockey World Cup 2014.

CheapTickets

CheapTickets.nl is marktleider in Nederland op het gebied van online verkoop van vliegtickets. CheapTickets is internationaal actief in onder meer België, Duitsland, Zwitserland, Singapore en China. CheapTickets maakt het voor reizigers inzichtelijk wat de goedkoopste vliegtickets zijn. Daartoe vergelijkt het bedrijf vliegtickets van meer dan 800 airlines naar meer dan 9.000 bestemmingen wereldwijd. Naast vliegtickets vergelijkt het bedrijf ook de goedkoopste hotels en autoverhuur via CheapHotels en CheapCars. Het online reisbedrijf is in 2011 gefuseerd en is sindsdien onderdeel van Travix International B.V. Voor meer informatie: www.cheaptickets.nl.

Travix International B.V. is wereldwijd een van de grootste reisbedrijven op het gebied van online verkoop van vliegtickets. De organisatie is met haar merken CheapTickets, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen, Vayama en Easytobook, actief in 19 landen. Easytobook is specialist in online worldwide hotel reserveringen. De andere merken bieden wereldwijd vluchten van service en lowcost airlines, hotels, autohuur, treinen, stedentrips en complete vakantiereizen aan. Travix heeft circa 700 medewerkers in dienst en een jaarlijkse totale omzet van meer dan US$ 2 miljard. Travix maakt deel uit van BCD Holdings N.V. Voor meer informatie: www.travix.com.

Reageer