Clubhuis Hockey Manager geüpdatet - Hoofdklasse Hockey Nederland

Clubhuis Hockey Manager geüpdatet

Pinoké-speler en oud-international van Australië, Eli Matheson, heeft weer alle feiten van Hockey Manager en speelronde 13 op een rijtje gezet en heeft daarmee de deuren van zijn clubhuis geopend.

Alle hockeymanagers van Nederland die het clubhuis ingaan worden op de hoogte gehouden van de stand van zaken in de Hoofdklasse en kunnen rekenen op handige tips en aanwijzingen. Hiermee vergroot je jouw kans om de beste 11 spelers op te stellen voor aankomend weekend en mooie prijzen van Malik te winnen!

Lees dus snel hier het nieuwe Clubhuis. Speel je nog niet mee met Hockey Manager, registreer je dan hier.

Comments (3)

 1. floppieenteun

  Beste Eli,

  Hartelijk dank voor je nieuwe update! Leuk om je enthousiasme te zien voor hockeymanager. Ik speel het spel zelf met veel plezier en tot nu toe ook met redelijk veel succes (1keer weekly winner en momenteel een gedeelde 3e plaats in het totaalklassement). Hierbij heb ik een tip, noem het een eventueel verbeterpunt. Mij valt op dat de meeste officiele websites van hockeyclubs in de hoofdklasse en overige hockeywebsites geen up to date overzicht geven van spelers die de volgende ronde niet zullen spelen (bv. door blessures). Misschien is het een idee om dit voor een speelronde in het hockeymanager clubhuis bekend te maken?. Succes bij Pinoke en regel even dat Bomans en Seo scoren aankomend weekend 🙂

 2. Iman Trafo

  Beste Floppieenteun,

  Ik denk niet dat dat veel zal helpen dat scoren van Seo en Bomans, want ik heb ze ook in mijn team en ik sta momenteel ook gedeeld derde!! ;-))

  Succes zondag!!

 3. floppieenteun

  Beste Iman Trafo,

  Good old Teun gaat me redden, alhoewel, zag hem op z´n bakfiets door Bloemendaal rijden, Smolenaars heeft nog een hoop werk te verrichten 🙂 Jij ook succes zondag!

Reageer