Nijmegen dames 1 zoekt versterking

De kersverse coach van Nijmegen dames 1, Roy Bax, zoekt speelsters om de ploeg te versterken. Nijmegen heeft de ambitie om een stapje verder omhoog te gaan en in ontwikkeling van het team en de vereniging is Nijmegen op zoek naar enkele versterkingen voor de huidige selectie waar toch een paar mensen het voor gezien zullen houden.

“Om volgend seizoen lekker gas te kunnen geven zijn we namelijk op zoek naar speelsters die graag een tempospel spelen en niet schromen lekker hard te werken om zo de bestaande grote kern van jong talent met uitstekende ervaring bij te komen staan,” roept Bax op.

De open trainingen zijn op vrijdag 7 juni, dinsdag 11, woensdag 12, dinsdag 18 van 19.30 tot 21.00 uur. Op woensdag 19 juni staat een oefenwedstrijd tegen Wageningen Dames 1 gepland.

Speelsters die geïnteresseerd zijn kunnen zich melden bij Roy Bax via: typologica@gmail.com

 

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

sjon

Oei, oogt toch pijnlijk zo’n oproep voor speelsters naar een hoofdklasse club, maar logisch dat ze dat doen. Zullen een heel erg moeilijk jaar gaan krijgen, maar vermoedelijk makkelijker veilig spelen dan dit jaar met Hic en Pinoke als concurrenten.

@Sjon

Begrijp het wel. Is niet echt in de positie om versterking te halen. Hopen op studerende hoofdklasse spelers… Kijken of ze die stap kunnen zetten.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.