Coach Manenschijn langer bij HC Rotterdam - Hoofdklasse Hockey Nederland
Albert-Kees Manenschijn verlengt zijn contract bij HC Rotterdam

Coach Manenschijn langer bij HC Rotterdam

Coach Albert-Kees Manenschijn blijft twee jaar langer verbonden aan het mannenteam van Hockey Club Rotterdam. Manenschijn is sinds 2016 coach van Rotterdam en beide partijen hebben veel vertrouwen in een vervolg van de huidige samenwerking.

Met Manenschijn wil Rotterdam doorgaan op de ingeslagen weg en het team verder laten groeien om zo structureel ‘mee te blijven spelen om de prijzen’. Rotterdam is ervan overtuigd dat Manenschijn de juiste coach is om de komende jaren dat project te leiden. Dit seizoen heeft Rotterdam Heren-1 zich geplaatst voor de play-offs.

,,In de afgelopen tijd is met succes een nieuwe generatie met vooral Nederlandse spelers tot de selectie toegetreden en is er met de bestaande kern van het team een sterk collectief gevormd,’’ zegt bestuurslid Friso van Deursen (tophockey). ,,De ontwikkeling die zowel spelers als team in het vorige, door corona afgebroken, seizoen en het huidige seizoen laten zien, willen we graag met deze coach voortzetten.’’

,,Het is een eer en geeft mij een zeer goed gevoel om nog langer als coach van deze geweldige club aan te blijven,’’ zegt Albert-Kees Manenschijn. ,,Ik kijk er naar uit om met dit zeer gemotiveerde team verder te werken. Ik vind er de uitdaging in die ik ambieer en heb er veel zin in.”

Rotterdam speelt woensdagavond op eigen veld tegen Kampong de eerste wedstrijd van de halve finale van de strijd om het Nederlands kampioenschap.

Reageer