Damesselectie Hurley ondergaat gedaantewisseling - Hoofdklasse Hockey Nederland

Damesselectie Hurley ondergaat gedaantewisseling

De damesselectie van Hurley heeft in aanloop naar komend seizoen een flinke gedaantewisseling ondergaan. Het team heeft afscheid genomen van Hannah Lemmens, Denise Admiraal, Marili Visch, Sabine van Silfhout, Karlijn Adank, Renée van den Brand en Pien Molenaar. Daartegenover staan de komst van nieuwe speelsters en oude bekenden.

Zo keren Renske Siersema en Maartje Cox terug in de selectie. En naast de al aangekondigde komst van Laura van Heugten, Carmel Bosch en Elke Boers maakt Marente Barentsen de overstap van Victoria naar Hurley.

Mooi mix

“We hebben een mooie mix van ervaring en aanstormend talent. Renske en Maartje hebben al jarenlange ervaring en kunnen dit team vooral mentaal een flinke stap laten maken. Beide meiden zijn echte winnaars”, zegt Hurley-coach Jorge Nolte.

“Laura is zeer gemotiveerd om na afgelopen seizoen te laten zien wat ze in haar mars heeft en ik weet zeker dat haar dat zal gaan lukken”, gaat Nolte verder.

Talenten

“Carmel, Marente en Elke zijn echte aanstormende talenten, ik heb een groot vertrouwen dat deze meiden ons meer goals gaan opleveren. Carmel is een bepalende speelster bij het Nederlands A. Marente was afgelopen jaar één van de grootste talenten in de OVK en bij Elke ben ik vol vertrouwen dat ze komend jaar echt zal gaan doorbreken.”

Volgens het persbericht op de website van Hurley heeft Nolte de selectie bijna rond. Hij is nog op zoek naar een ervaren middenvelder/aanvaller.

Technische staf

Ook de staf van de damesselectie kent een aantal nieuwe gezichten. Ton Wisse wordt assistent-trainer en neemt Merel Bas de taken van manager op zich. Jonathan Mutebwa (fysiotherapeut) en Peter van Baak (keeperstrainer) zijn ook nieuw bij het vaandelteam.

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2017-2018

Comments (1)

  1. Ze worden al snel als aanstormend talent gezien, Carmel heeft weinig laten zien tijdens de wedstrijden bij D1 & MA1 en Elke heb je afgelopen jaar ook niet gezien bij MOP

Reageer