Dave Smolenaars volgend seizoen hoofdcoach Schaerweijde

Dave Smolenaars is volgend hockeyseizoen de nieuwe trainer/coach van Schaerweijde Heren 1. Hij volgt Bart Looije op die twee jaar lang de hoofdklasser uit Zeist heeft begeleid.

Met Looije is het Schaerweijde gelukt zich te handhaven in de hoogste landelijke hockeyklasse. De Rotterdammer heeft echter aangegeven meer tijd te willen besteden aan zijn maatschappelijke carrière. Smolenaars zal bij Schaerweijde worden geassisteerd door de huidige assistent trainer/coach Bas Bogaard.

Schaerweijde heeft begrip voor het genomen besluit van Looije, maar betreurt tegelijk het einde van de goede samenwerking. De Zeister hoofdklasser is Bart Looije zeer dankbaar voor de professionele en gepassioneerde wijze waarop hij het herenteam de afgelopen twee seizoenen heeft geleid en wenst hem heel veel succes bij zijn verdere maatschappelijke loopbaan.

Dave Smolenaars (1971) heeft zelf als actieve hockeyer jaren in de hoofdklasse gespeeld en kwam 22 keer uit voor het nationale team. Na zijn actieve hockeyloopbaan en het behalen van het CIOS diploma, is Smolenaars als trainer/coach onder meer werkzaam geweest bij SCHC (eerste damesteam), Bloemendaal (eerste heren- en damesteam) evenals bij Jong Oranje (dames) en Nederlands Meisjes A. Momenteel is hij assistent/coach van de hockeymannen van Kampong en  bondscoach van Nederlands Jongens B.

Comments (1)

  1. Supporter

    Jammer dat Bart weggaat. I very dislike!!!!!

Reageer