De Olympische Spelen, waar kijk ik live alle hockey wedstrijden?
Olympische Spelen Tokyo 2021 Logo

De Olympische Spelen, waar kijk ik live alle hockey wedstrijden?

Het is nu echt aftellen richting de eerste wedstrijd in Tokyo. Maar waar kan ik alle live hockey wedstrijden, updates, liveblogs en statistieken van de Olympische Spelen nu eigenlijk vinden? Hoofdklassehockey zet alles op een rij.

Hoofdklassehockey geeft live updates van alle wedstrijden van Oranje hockey dames en heren en van de meest belangrijke wedstrijden op de Olympische Spelen. Komende zaterdag slaan de Oranje mannen af tegen België, volg deze live wedstrijd vanaf 04.45 uur (Nederlandse tijd) op de site. Ook de Oranje dames komen deze dag in actie, om 13.45 uur gaat bij hen de bal rollen in de wedstrijd tegen India. Volg ook alle statistieken die wij hier bij houden.

Beelden Oranje

De redactie van Hoofdklassehockey laat elke dag zo snel mogelijk de mooiste beelden van de Oranje Heren en de Oranje Dames op Olympische Spelen zien. Ook zullen reacties van spelers en speelsters zo snel mogelijk op de site komen te staan.

NOS

De NOS zendt in Tokyo alle wedstrijden van Oranje uit. Afhankelijk hoe ver beide teams in het toernooi komen, zal de NOS de wedstrijden uitzenden. Volg hier het programma van de Oranje dames en van de Oranje Heren. Let op, alle gegeven tijden zijn Nederlandse tijden. Het is nog niet bekend of alle wedstrijden op TV zijn te volgen of dat deze via een livestream via internet kan worden gevolgd.

Live internationaal hockey

Ook de andere wedstrijden op de Olympische Spelen zijn te volgen. Bij Discovery+ kunnen alle overige internationale hockey wedstrijden worden gevolgd. Een abonnement kan worden afgesloten voor één maand en is 5,99 euro. De eerste heren wedstrijd die hier kan worden gevolgd is die van gastland Japan tegen Australië. Bij de heren zijn Argentinië de titelverdedigers. Niet alleen kan het hockey worden gevolgd, ook kunnen andere sporten worden bekeken. Tevens kan je hier dagelijks de medaille-uitreiking volgen.

Reageer