Den Bosch overtuigend langs Laren

Den Bosch – Laren 4-0 (1-0)
1-0 Maartje Paumen (sc), 2-0 Maartje Paumen (sc.), 3-0 Maartje Paumen (sb.), 4-0 Sabine Mol

Vandaag speelde koploper Den Bosch thuis tegen het als vierde geklasseerde Laren. Lange tijd bood Laren goed weerstand tegen de dames van Raoul Ehren. Kort voor en vlak na de rust sloeg Den Bosch spijkerhard toe. Door een onofficiële hattrick van Maartje Paumen en een treffer van Sabine Mol werd Laren met ruime cijfers verslagen.

Den Bosch blijft ongeslagen bovenaan staan en doet vandaag hele goede zaken, want directe concurrent Amsterdam verloor in Bilthoven verassend van SCHC met 1-2.

Den Bosch nam de tijd, want het duurde tot de 35ste minuut voordat het tot scoren kwam. “We creëerden veel kansen in de eerste helft, maar net zoals vorige week tegen Hurley gingen ze er gewoon niet in en dan blijft het lang 0-0. Gelukkig kwamen wij net voor rust op voorsprong door een corner die er netjes in ging”, aldus Den Bosch coach Raoul Ehren.

Na een ruime overwinning vorige week op de Terriërs (7-1) hoopte Laren zich vandaag te kunnen meten met Den Bosch dat ternauwernood wist te winnen bij Hurley (1-2), maar Den Bosch was vandaag een maatje te groot.
Het krachtsverschil tussen beide ploegen was tijdens de tweede helft een stuk beter zichtbaar. Drie minuten na rust, keek Laren plots tegen een 3-0 achterstand aan en wist vervolgens het tij niet meer te keren.

De topschutter van Laren Kim Lammers kwam wederom niet tot scoren. Lammers scoorde vorige week pas haar eerste treffer van dit seizoen tegen Terriërs, dat samen met HDM en Nijmegen de voornaamste degradatiekandidaten van dit seizoen zijn.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

lynn

4-0 Sabine Mol en vervolgens in het stukje door een treffer van Lidewij Welten.

Wie is het nou? Sabine Mol of Lidewij Welten die de 4e maakte?

Bezoekster

Het was echt nr. 5 Sabine Mol, die op aangeven van Maartje Paumen scoorde.

??????

In het verslag staat:
“Na een ruime overwinning vorige week op de Terriërs (7-1) hoopte Laren zich vandaag te kunnen meten met Den Bosch (…)”

Hoe komt HKH daarbij? Wanneer heeft iemand van Laren dat beweerd?
Volgens mij is men daar heel realistisch over het perspectief dit seizoen, nadat het team zo drastisch is gewijzigd tov vorige seizoenen, en al blij als play offs worden gehaald.
Overwinning DB was voorspelbaar.

robbie

@???????, natuurlijk moet Laren zich na het vertrek van enkele sterkhouders zich gewoon in de playoffs spelen en dat mag ook geen probleem zijn, en dus is het ook logisch dat je je probeert te meten met DB. Uit de beelden van gisteren blijkt dat 2 of 3 goals ontstaan uit fouten van van Ass ja dat mag niet.

miriam

Laren moet ophouden met te praten over het afgelopen seizoen. Als het bij Lammers niet lekker loopt,dan wordt er meteen gewezen naar de “niet loyale speelsters” die het waagden om hun beloften om te blijven niet gestand(konden)doen.( zie ook NOS video van vorige week !)
Bij mijn weten hadden de vertrekkers / stopper allemaal een heel goede persoonlijke reden om niet te blijven en was geen sprake van onenigheidmet de club.Dat dien je gewoon te respecteren . Kim hoeft daar helemaal niet zo verbaasd over te zijn en kan zich beter focussen op het heden !
Laren heeft zo goed mogelijk versterking gezocht en ook gevonden en natuurlijk moeten ze gaan voor de play offs.Er staat nog steeds een heel goede selectie ,er is een prima begeleidingsteam en wie weet herstelt Bos zich snel en hebben ze dan achterin weer wat meer adem. Den Bosch liet vorig jaar wat steekjes vallen maar eindigde toch op kop .Waarom zou Laren met deze selectie niet voor verrassingen kunnen zorgen?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.