Derkx niet met Den Bosch naar Pinoké - Hoofdklasse Hockey Nederland

Derkx niet met Den Bosch naar Pinoké

Frederique Derkx zal de uitwedstrijd tegen Pinoké aan zich voorbij moeten laten gaan. De international van Den Bosch laat op haar Twitter-account weten dat ze wat last heeft van haar rug en daar flink van baalt. De verdedigster wordt door Den Bosch-coach Raoul Ehren uit voorzorg aan de kant gehouden.

Comments (10)

 1. Groot talent.

 2. Jack Sparrow

  Bedankt voor je waardevolle, uitstekend onderbouwde en beargumenteerde reactie Henk. Wat een toevoeging!

 3. Als je met je 17e op dit niveau speelt en tevens bij de selectie van het Nederlands team zit kun je denk ik wel spreken van een talent, toch?

  heeft op deze leeftijd al een redelijk indrukwekkende CV opgebouwd.

 4. Zeker een groot talent maar vraag me af of bijvoorbeeld een dijkstra niet meer kan toevoegen? zeker naar de os toe?

 5. @derk – deze “discussie”komt iedere keer terug zodra er een naam valt! Dijkstra zal er om bepaalde redenen niet bij zijn, redenen welke bekend zullen zijn bij de betreffende personen. Het is dus niet van belang om dit iedere keer weer aan te zwengelen.

  Volgens mij speelt Frederique ook op een totaal andere positie dan Wieke dus dan is deze discussie nog van minder belang.

 6. Ja kap is een keer over Dijkstra. Holy shit hee.. Gepasseerd station!

 7. Of het is Dijkstra zelf die dit steeds post!! heeft verder niks naast hockeyen, dus genoeg tijd om zichzelf te promoten!

 8. @WK

  wat een zielige opmerking zeg! Heeft ze je ooit niet zien staan? Beetje zielig om zo op de man te spelen he!

  En daarbij: zolang de spelen niet zijn geweest zullen mensen die vragen blijven stellen. Komt door de goede communicatie van de hockeybond!

 9. Derkx: jammer dat ze niet mee kan doen. Enorm talent, goede corner ook.

  Dijkstra: inderdaad open communicatie zal een hoop schelen. Ik blijf me afvragen waarom Dijkstra, Van Geenhuizen en C Welten niet (allemaal Laren, mss Cox een vinger in de pap daarmee??) en bv Van Maasakker, vd Velden wel.

 10. @WK en N@ppie, af en toe kijk ik naar de reacties op deze site en dan zie ik steeds van dit soort vervelende opmerkingen die niets bijdragen aan een leuke gedachtenwisseling. Overigens lijk je alles niet zo goed te volgen WK ,want Dijkstra heeft een universitaire studie achter de rug en al twee jaar een fulltime baan naast haar hockeycarriere. Zij heeft vast helemaal geen tijd om dit soort onzin te lezen,laat staan om iets te posten. Misschien moeten jullie ook eens iets nuttigs gaan doen

Reageer