Duitse International Pieper naar HGC - Hoofdklasse Hockey Nederland
Duits International Cecile Pieper komt naar HGC.

Duitse International Pieper naar HGC

Het bestuur en de Commissie Tophockey HGC maken bekend dat de volgende speelster de selectie van Dames 1 HGC komend seizoen (2021/2022) komt versterken.

Cécile Pieper (26 jaar), middenvelder, komt over van Rot-Weiss Köln en is speelster van het nationale team van Duitsland, 127 caps, 12 goals, bronzen plak behaald met Duitsland op de Olympisch Spelen van Rio (2016) en zilver tijdens het laatste Europese Kampioenschap in Antwerpen (2019).

Duits International Cecile Pieper komt naar HGC.
Duits International Cecile Pieper komt naar HGC.

Dirkie Chamberlain, heeft voor 3 seizoenen bijgetekend bij HGC en zal dus de komende jaren in actie blijven komen voor HGC. Valérie van Aalst, 18 jr, zal vanuit Meisjes A1 HGC aanhaken bij Dames 1. Fleur Gort, 18 jr, zal eveneens vanuit Meisjes A1 HGC aansluiten bij Dames 1

Andries Korff: “Het is mooi dat er een nog meer solide basis onder Dames 1 HGC wordt gelegd met de komst van Cécile Pieper, Giselle Ansley, Eva de Goede, de jonge Faye Muijderman en het commitment van Dirkie Chamberlain. Maar nog mooier is het dat weer eigen HGC jeugdspelers kunnen doorstromen naar Dames 1 en zich zo verder kunnen ontwikkelen door het voorbeeld van de routiniers”.

Reageer