Eerste hockeyploegen vertrekken alweer uit Marbella.

De Nederlandse ploegen die momenteel in Zuid-Spanje verblijven kunnen zich straks weer opmaken voor de kou in Nederland. De heren van Voordaan waren vanmorgen de eersten die het zonnige Zuid-Spanje verlieten. De ploeg van Peter Kalfstermann werkte tijdens het vijfdaagse trainingkamp enkele trainingen en 2 wedstrijden af. Woensdag werd al gewonnen van Spaanse Topdivisionist Benalmandena (3-1) en zaterdagmiddag werd er gemakkelijk met 6-0 gewonnen van HIC.

Na de wedstrijd vertrok de ploeg naar Málaga om daar de zaterdagavond te vertoeven, alvorens zondagmorgen de terugreis naar Nederland werd ingezet. Ook de damesselectie van Hurley vertrekt zondagavond naar Nederland. De selectie van Rick Matthijsen traint op de laatste dag van het intensieve trainingskamp nog twee keer. Hurley speelde vrijdagmiddag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Hudito D1 (10-1). De eersteklasser uit Delft vertrek maandag uit Marbella. De ploeg van trainer Marc Knigge trainde een aantal keren en speelde naast de wedstrijd tegen Hurley ook nog een toernooi met de dames van Malaga’91 en San Fernando. Hudito bleek de sterkste van deze drie en won beide wedstrijden.

Zondagmiddag brengt de damesselectie een bezoek aan de wedstrijd Malaga CF – Real Mallorca. De herenselectie van LSC Alecto geniet van een vrije zondag. Na een aantal zware trainingsdagen waarin ook nog twee oefenduels werden gespeeld (Malaga’91, 4-2 winst en San Fernando, 1-1) maakt de selectie van trainer Peter Hortulanus zich op voor het einde van een geslaagd trainingskamp. Maandagochtend vliegt de ploeg terug naar Nederland.

Bron: Hestia Trainingskampen

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.