Eerste WK kinderboek exemplaar uitgereikt door Bos en van der Kamp

Vandaag hebben internationals Willemijn Bos en Goof van der Kamp op H.C. Alphen de eerste exemplaren van het boek ‘Hockeyheld van Oranje’ overhandigd aan de jeugdspelers van Alphen. De KNHB heeft speciaal voor de World Cup 2014 het kinderboek laten uitbrengen. Het is geschreven door Gerard van Gemert, met illustraties van Luc Verschuuren.

boek

Bos en van der Kamp reiken het boek uit aan jeugdspelers van HC Alphen. Credit: KNHB

In ‘Hockeyheld van Oranje’ beleeft de lezer een hockeyavontuur waarin hij/zij zelf de hoofdrol speelt. Naast twee generieke versies: ‘Fleur, hockeyheldin van Oranje’ en ‘Thijs, hockeyheld van Oranje’ is het mogelijk om een geheel gepersonaliseerde versie te bestellen. Het verhaal is zo geschreven dat met enkele datawijzigingen een uniek boek ontstaat waarin de lezer zijn of haar eigen naar en die van zijn of haar vriendjes, school en hockeyclub zal teruglezen. Er kan zelfs een eigen foto worden toegevoegd.

Voordat ze het boek overhandigde, lazen Willemijn Bos en Goof van der Kamp beide een paragraaf voor. Bos vertelt: “Toen ik zelf jong was droomde ik van het WK en mijn hockeyhelden, dat je nu zelf de hoofdrol kan spelen in je eigen hockeyboek is ontzettend gaaf!”

‘Hockeyheld van Oranje is bestemd voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot en met 11 jaar en te bestellen via www.personalgifts.nl/knhb.

 

 

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.