Ehren: “Het wordt extreem zwaar”

“Het wordt extreem zwaar,” zegt Raoul Ehren in de Hockey Weekly. En dan heeft hij het over de ECCC dat dit weekend in Hamburg plaatsvindt. De opzet is dit jaar veranderd. Nu zijn er acht deelnemende ploegen in plaat van twaalf en de halve finale wordt direct op de tweede paasdag gespeeld.

De dames van Den Bosch spelen dus vier duels in vier dagen. Een van de tegenstanders is bijvoorbeeld het Spaanse Club de Campo waar de Bossche dames vorig jaar met 1-0 van hebben gewonnen. Het zijn dus niet de minste tegenstanders die hen staan op te wachten in Duitsland. Ehren kan maar weinig begrip opbrengen voor de nieuwe opzet. “ Ik ken geen enkel toernooi in het hockey, of het nu de Champions Throphy is of welk ander toernooi, waar een ploeg vier dagen achter elkaar moet spelen,” zegt Ehren.

“ Vorig jaar heb ik ook een paar dingen gezegd over dit toernooi. Toen kreeg ik van de leiding te horen dat als we het niet zagen zitten, dat we dan toch konden besluiten om niet mee te doen.”

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

jaja

Extreem zwaar?? Overdrijven is ook een vak zeg. Zo groot is de internationale tegenstand in het europese dames club hockey nu ook weer niet, dus 4 wedstrijdjes moet echt wel te doen zijn. Dan ga je eens niet alle wedstrijden met 70 minuten lang er met volle kracht tegen aan. Dan win je welliicht niet met 5-0 maar met 2-0 maar winnen doe je toch wel

bak31

Indoor zijn vaak 2 wedstrijden van 2x 20 of 2x 30 op een dag, 4 dagen achter elkaar…..ek zeker, WK 1 per dag

Hallo

Vorig jaar 1-0 gewonnen van club de Campo dus lekker halve bak gaan …. het lijkt me toch echt wel extreem zwaar … en als ze Laren tegen komen, ook halve bak gaan ?

robbie

Wat een onzin allemaal, hij heeft een keer net met 1-0 gewonnen van club de Campo, normaal winnen Nederlandse ploegen en Denbosch zeker europese wedstrijden altijd met grote cijfers.

Nou nog even wachten op het Interview dat Den Bosch niet de favoriet is en dan is de cirkel weer rond.

PHe

@robbie, hahaha, inderdaad, dat is het patroon. Pas 15 jaar aan de top, weer een seizoen ongeslagen, en toch altijd maar weer de rol van underdog zoeken. Pffff.

tj

idd heel vermoeiend altijd die voorspelbaarheid van den bosch

JaJa

Idd erg vermoeiend, maar Raoul heeft dat van zijn voorganger Herman Kruis overgenomen. Altijd proberen de underdogrol in te nemen en dan de EC met 35 doelpunten voor en 0 of 1 tegen te winnen.

kom op, gewoon zeggen…. Wij moeten dit gewoon weer gaan winnen!!!!

tja

klopt idd ja, herman kruis die begon daar al mee. Die zei ook op het WK van 2010 het is niet onze intentie om hier wereldkampioen te worden…

Terwijl als NL en als Den Bosch je altijd voor de titel gaat. Die valse bescheidenheid is behoorlijk irritant en onoprecht

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.