EK: Bijna 80.000 kaarten verkocht

De belangstelling voor het EK is groot. Inmiddels zijn zes van de tien speeldagen, inclusief de finales op 26 en 27 augustus, compleet uitverkocht. In totaal zijn bijna 80.000 toegangsbewijzen voor het evenement verkocht dat van 18 augustus tot en met 27 augustus in het Wagener Stadion wordt gehouden.

De cijfers werden op een persconferentie bekendgemaakt door Karin Pannekoek, de voorzitter van het organisatiecomité. Onder de motto’s ‘samen’ en ‘delen van kennis’ worden er rondom het Europees kampioenschap op negen locaties in en rond Amsterdam verschillende side events georganiseerd.

Events

Zo is er onder meer het Youth Leadership Festival, waar actieve verenigingsjongeren tussen de 16 en 26 jaar zich bezighouden met bijvoorbeeld coaching, clubmanagement en communicatie. Daarnaast wordt er de Urban Hockey Experience georganiseerd waar kinderen die normaliter niet in aanraking komen met hockey kennismaken met de sport. Ook zal het Euro ParaHockey Championship worden afgewerkt, waarvan de finales op woensdag 23 augustus in het Wagener Stadion worden afgewerkt.

Kaarten voor het EK zijn te koop via www.rabo-eurohockeychampionships2017.nl.

Reageer

Contact Us