Wie volgt Maria Verschoor op als EK Hockey Topspeler van de wedstrijd | Hoofdklasse Hockey Nederland

Wie volgt Maria Verschoor op als EK Hockey Topspeler van de wedstrijd

Elke wedstrijd van het Nederlands elftal tijdens het EK hockey kan jij stemmen wie de beste topspeler van de wedstrijd was. Wie vond jij vandaag nou zo goed spelen? Stem nu op jouw speler van de wedstrijd. 

Hoe werkt het?

Op het moment dat de wedstrijd begint, gaat deze poll van start. Ongeveer een half uur na de wedstrijd sluiten wij de poll. Degene met de meeste stemmen wint en wordt speler van de wedstrijd. Elke wedstrijd ontvangt de topspeler met de meeste stemmen 1 punt

Je kunt niet meer stemmen

Wie is jouw speler van de wedstrijd?

Topspeler van de wedstrijd

Eergisteren werd Pirmin Blaak, ondanks zijn fout een paar minuten voor tijd, verkozen tot topspeler van de wedstrijd. Wie van het Nederlands elftal gaat hem vanavond volgen? Stem vanaf 20.00 uur op jouw topspeler van de wedstrijd. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hoofdklassehockey.nl (@hoofdklassehockeynl)

 

 

Speler van het toernooi

Elke wedstrijd kan een speler in het Nederlands elftal dus 1 punt vergaren. Aan het einde van het toernooi tellen wij deze punten op. Naast het publiek zit er ook een vakjury klaar met drie mannelijke en drie vrouwelijke Hoofdklasse hockeyers. De ‘mannen jury’ bestaat uit Joep Troost (Almere), Dennis Warmerdam (Pinoké) en Jasper Brinkman (Bloemendaal) en de ‘vrouwen jury’ bestaat uit: Daphne Voormolen (Victoria), Pam Imhof (Kampong) en Trijntje Beljaars (Oranje-Rood). Elk jurylid zal 1 punt verdelen aan het einde van het toernooi. De publiekspunten en jurypunten vormen samen Topspeler van het toernooi. Wij maken de speler van het toernooi een dag na de laatste wedstrijd bekend. 

Vergeet dus niet om elke dag te stemmen op het EK Hockey om jouw topspeler van de wedstrijd aan te wijzen.

Comments (1)

  1. Lindy Nikken

    Blaak absolute topspeler van het toernooi

Reageer