EK Zaalhockey in Nederland met Laren en Amsterdam

EK-Zaalhockey

Amsterdam en Laren maken bekend dat zij gezamenlijk het EK Zaalhockey gaan organiseren. In de topsporthal van Almere zullen beide teams van 12 tot en met 14 februari gaan proberen om Europees kampioen te worden. 

De heren spelen het EK zaalhockey spelen volgend jaar van 12-14 februari. Amsterdam is ingedeeld in Poule A met Royal White Star (Belgie), Surbiton HC (Engeland) en Orient Lyngby (Denemarken).

De dames van Laren mogen komend jaar aantreden tegen Sumchanka (Oekraïne), SPV Complutense (Spanje) en Waterloo Ducks (België).

Topsporthal Almere

De sporthal in Almere kan omgetoverd worden tot een stadion waar 3.000 mensen de wedstrijden kunnen volgen. Diverse sportbonden organiseren in de hal hun Nederlandse kampioenschappen. Ook maken de middelbare scholen en het ROC gebruik van de faciliteiten.

(c) Roel Ubels

De topsporthal in Almere biedt plaats aan 3.000 toeschouwers. Foto: Roel Ubels

 


View this post on Instagram

Leuk nieuws! >> We gaan samen met @larenmhc de Europa Cup Zaalhockey organiseren in Topsportcentrum Almere! 12-14 februari zullen @ahbc_heren1 en @larendames1 de strijd aan gaan tegen 14 andere Europese clubs. Zet maar alvast in je agenda! #europacup #indoorclubcup #landskampioen #ehicc #ahbchockey #larenmhc #zaalhockey @eurohockeyorg

A post shared by AH&BC (@ahbchockey) on

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.