Ervaren Donja Zwinkels ook richting Promotieklasse | Hoofdklasse Hockey Nederland
Donja-Zwinkels-Oranje-Rood

Ervaren Donja Zwinkels ook richting Promotieklasse

Tilburg heeft na Ireen van den Assem en Maddie Hinch nu ook Donja Zwinkels (31) gecontracteerd om het team van Ageeth Boomgaardt en Maartje Paumen te komen versterken. Zwinkels, overkomend van Hoofdklasser Oranje Rood, is een zeer ervaren speelster met 10 jaar hoofdklasse ervaring en als international 5 eindtoernooien zaalhockey meegemaakt waaronder 4 x een EK en 1 x een WK.

‘Ik wil spelen voor de prijzen volgend jaar met een talentvolle groep, supergave staff en ambitieuze club. Daarmee kan ik het beste uit mezelf halen. Naast zelf beter te worden kan ik m’n hockeykennis in het veld overbrengen op de talentvolle spelers van het team van Ageeth en Maartje. Daar heb ik ontzettend veel zin in’, zo licht Zwinkels de reden voor haar overstap toe. Grappend voegt Zwinkels, momenteel woonachtig in Tilburg, hieraan toe: ‘En dat kan allemaal lekker dicht bij huis in mijn eigen stad; net als vroeger op de fiets naar de hockey’.

BEKIJK OOK:
Keeper Maddie Hinch tekent bij HC Tilburg

Ageeth Boomgaardt is blij met de komst van Donja Zwinkels: ‘Het team voor komend seizoen is rond. Ik ben blij dat de club laat zien de uitgesproken ambitie ook daadwerkelijk in acties om te zetten met het aantrekken van toppers als Donja, Maddie Hinch en Ireen van den Assem en het behouden van ons toptalent uit de eigen jeugd Mikki Roberts.’

Reageer