Ervaren Jeroen Hertzberger verlengt bij HC Rotterdam | Hoofdklasse Hockey Nederland
Jeroen Hertzberger verlengt zijn contract bij Rotterdam.

Ervaren Jeroen Hertzberger verlengt bij HC Rotterdam

Na het goede nieuws dat alle jeugdige talenten in Heren-1 zich voor langere tijd verbinden aan de club HC Rotterdam, heeft ook boegbeeld Jeroen Hertzberger zijn contract verlengt met twee jaar.

Jeroen Hertzberger maakte na de Olympische Spelen geen deel uit van Oranje en maakte met Heren-1 een teleurstellend seizoen door. Desondanks blijft hij nog even ambitieus om met deze ploeg de bovenste posities van de Hoofdklasse uit te dagen.

Jeroen Hertzberger verlengt zijn contract bij Rotterdam.
Jeroen Hertzberger verlengt zijn contract bij Rotterdam.

Jeroen vertelt “De potentie van de getalenteerde groep, de versterkingen die zijn gekomen met Adam Dixon en Steijn van Heijningen én de nieuwe coach Robin Rösch vormen de ingrediënten om er een aantal mooie seizoenen van te maken met een ambitie, die bij Rotterdam hoort. Naast mijn persoonlijke ambitie om te presteren breng ik ook graag mijn ervaring over op de jongere garde.”

Bestuurslid topsport Luuk van der Schoot: “Wij zijn zeer blij dat Jeroen zijn contract met twee jaar verlengd. Zijn beleving als topsporter is een voorbeeld voor velen op en om het veld en hij levert ook nog altijd de bijbehorende prestaties. Wij kunnen ons nog geen Rotterdam voorstellen zonder Jeroen, die hiermee zijn 20e(!) seizoen in de hoofdmacht van HC Rotterdam gaat beleven.”

Reageer