Euro Hockey League zoekt vrijwilligers - Hoofdklasse Hockey Nederland

Euro Hockey League zoekt vrijwilligers

Van 13 t/m 18 april 2022 wordt de ABN AMRO Euro Hockey League (EHL) georganiseerd in Amsterdam. De organisatie van de EHL is op zoek naar vrijwilligers en ballenjongens en -meisjes.

Een vol Wagener stadion met in totaal 24.000 toeschouwers verdeeld over zes dagen, dat zou mooi zijn! Het gaat de goede kant op, maar voor het aantal toeschouwers zijn we afhankelijk van de corona maatregelen die op dat moment gelden. 

Geen evenement zonder vrijwilligers… Wil jij een groot internationaal hockeytoernooi van dichtbij meemaken? Dit is je kans! We zoeken meer dan 200 vrijwilligers die samen met ons van de EHL een groot feest maken. Geef je op alleen, met vrienden/familie of je hele team en doe mee! 

De minimale leeftijd voor vrijwilligers is 16 jaar. Ben je tijdens de EHL tussen de 11 en 15 jaar? Geef je dan op als ballenmeisje of -jongen. Zit je in de B, C of tweedejaars D Jeugd en wil je het toernooi van nog dichterbij meemaken? Geef je dan op als ballenmeisje of -jongen. Dichterbij de wedstrijd kan je bijna niet komen (tenzij je zelf speelt). 

Als je het nog nooit eerder hebt gedaan is dat geen probleem. Heb je al wel ervaring, dan is dat natuurlijk hartstikke mooi. 

Word jij een gouden, zilveren of bronzen ballenmeisje of -jongen? Bij goud ben je elke dag aanwezig. Bij zilver minstens 4 dagen en bij brons minstens 2 dagen. Je wordt elke dag dat je er bent voor twee wedstrijden ingedeeld. Op de dag dat je ballenmeisje of -jongen bent mag je de rest van de wedstrijden gratis kijken.

Geef je alleen op of met je team(genoten). Bij elke wedstrijd zijn er 4 tot 6 ballenmeisjes of -jongens nodig. Opgeven kan via vrijwilligers@ahbc.nl. Laat daarbij het volgende weten: Voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd, club + team, je ervaring en op welke dagen je aanwezig kan zijn.

Bekijk hier alle informatie om je aan te melden als vrijwilliger of ballenjongen/ballenmeisje voor de EHL

Reageer