Fieke Holman naar Laren

Fieke Holman (‘87) heeft een tweejarig contract getekend bij de Laren. Dat schrijft de club op haar website.

Holman, speelde afgelopen seizoen voor Pinoké waar zij ook captain was. Eerder kwam zij uit voor Amsterdam. De voormalige Oranjespeelster (2009 – 2010), beschikt over een gevaarlijke strafcorner.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

jaap

Gevaarlijke strafcorner? In ieder geval niet in het afgelopen jaar bij Pinoke.

Snowden

Gaat naar Laren omdat haar persoonlijke contract met diegene die haar betaald (Spee) ook naar Laren gaat. Als er iemand nu nog twijfelt aan het betalen van spelers is die wel erg naïef. Ik zie ook het probleem niet van in, coaches en clubs moeten zelf betalen hoe ze de financien regelen, heeft de rest niks mee te maken en heeft ook totaal geen invloed

bas

@Snowden, ja want Guardiola betaald ook het salaris van Robben en Vilanova dat van Messi.

Hou toch er is in werkelijk niet 1 sport een coach die zijn eigen spelers betaald, grow up.

Ze kiest voor een hoger niveau.

hokkie

Laren heeft echt geen geld. Dat zie je aan veel berichten over Laren.
Voor Pinoke D1 was ook nooit geld maar toen Spee er zat, kwamen er ineens spelers uit alle hoeken.
Spee gaat naar Laren en nu blijkt het ineens wel mogelijk te zijn om spelers te halen. Bij Pinoke blijkt echter de pot weer leeg.
Toevallig hoor!

Stijn

@hokkie, want wie zegt dat de pot bij Pinoke leeg is?

Je neemt dingen aan zonder dat je maar enige informatie hebt

Fl

interessanter vind ik het of de andere internationals (Lammers, Sombroek, van As, Bos) volgend seizoen nog steeds bij Laren zullen spelen?

En wat is het toch bij Laren dat al hun belangrijke speelsters de kruisbanden (af)scheuren?

Na Smabers, Lammers, Bos en van As nu ook weer Macey de Ruiter.. Hoe kan dat toch steeds? Geen club heeft meer ernstig geblesseerden (gehad)

hokkie

@Stijn, Ik had het idd anders moeten formuleren. Beter was: Voor Pinoke D1 is te verwachten dat er weer geen geld beschikbaar komt. We moeten maar even afwachten wat er allemaal bij Pinoke D1 gaat komen. Vooralsnog heb ik nog weinig tot niets over mogelijke transfers naar Pinoke D1 gehoord.

Snowden

@bas, jij vind voetbal en Barcelona te vergelijken met hockey in Nederland? dan is het denk ik echt naar jouw bol gestegen. Hockey is en blijft een kleine sport, afhankelijk van persoonlijke giften en uitgaven, zowel op clubniveau als op spelersniveau. jammer, maar niet interessant genoeg voor het grote geld.

bas

@Snowden, Nee natuurlijk zie ik het verschil, ik geef er alleen mee aan dat er in geen enkele sport een coach is die uit eigen zak spelers of speelsters zal betalen.

jan

Klopt Bas, behalve deze coach

bas

@Jan, ja die vraagt een club salaris en van dat salaris gaat hij dan spelers zelf betalen.

Dream on.

Amsterdammer

@bas, ik denk dat waar rook is ook vuur is. Ik weet het niet met zekerheid, maar omdat ik in de Amsterdamse regio actief ben vang ik wel eens wat op. Over Dhr. Spee gaan zeer veel verhalen rond. Hij heeft bij zijn eerste club Qui Vive ook vrij grote financiële belangen gehad, zo ook waarschijnlijk bij Pinoké. Dat hij o.a. een van de mecenassen is die speelsters financieel “helpt” is vast een (halve) waarheid. Hij heeft het me niet verteld;-)Dhr. Spee is zoals dat zo mooi heet: “financieel onafhankelijk” na de verkoop van zijn goed lopende golfcentrum “Borchland” in Amsterdam-Zuid/oost, naast de ArenA. Dan ga je toch wat doen met je tijd en geld? Snap ik best hoor. Er zijn andere arrivés die jonge ambitieuze ondernemers financieel steunen. Spreekt passie uit. Hockey is nu (na voetbal) zijn passie. Zeer gedreven en strenge man. Is niet voor niets zeer welvarend geworden. Hij kan dus wat. En of Fieke Holman (oud Qui Vive!) naar Laren gaat omdat Dhr. Spee dat vanuit financiële overwegingen wil weet ik niet. Laren speelt voor de prijzen, Pinoké niet.

bas

@Amsterdammer, je zegt het zelf al ik weet het niet zeker maar vang weleens wat op dus is het niet zo heel sterk om te roepen dat het dus zo zou zijn en of jij dat nou doet of iemand anders.

Als je dit soort dingen roept kom dan maar harde feiten of zeg niks.

@bas

als je iets meer insider was geweest was je hier al lang van op de hoogte geweest. Het is zo, en hij doet het al jaren!

bas

@@Bas, te makkelijk kom met namen en voorbeelden.

Je roept iets maak het dan ook hard.

jan

Bas, terecht dat je deze vragen stelt en het is ook lastig voor te stellen. Ik vind het overigens zijn goed recht. Maar feit is dat hij af en toe wat helpt en of je het gelooft of niet, mij om het even.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.