Fonds Gehandicaptensport organiseert samen met Simpel nieuw G-hockey en G-korfbaltoernooi

Aanstaande zaterdag organiseert het Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met haar 1% FairShare partner Simpel een nieuw toernooi waar hockeyers en korfballers met een beperking een bijzondere dag zullen beleven.

Toernooiopzet

De G-hockey en -korfbalteams komen uit in twee poules. De winnaars van de twee poules spelen tegen elkaar voor de winst. Na afloop van het toernooi zal er een prijsuitreiking plaatsvinden. Bovendien ontvangen alle deelnemende teams een medaille als aandenken. Een bekende Nederlandse artiest zal de dag afsluiten in stijl met een spetterend optreden.

Overige activiteiten

Naast het sportieve deel vinden er tijdens het toernooi diverse activiteiten plaats. Zo zal onder meer een goochelaar zijn kunsten vertonen. Daarnaast is er genoeg te doen voor jong en oud en zal geen enkele deelnemer of toeschouwer zich hoeven te vervelen.

Praktische informatie

Het G-hockey en G-korfbaltoernooi wordt georganiseerd op zaterdag 20 oktober a.s. op de velden van hockeyclub Pinoké in Amsterdam. Beide sporten vinden plaats op hetzelfde terrein. Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

Programma

10.00 – 10.30 uur Ontvangst teams
10.30 – 11.00 uur Welkomstwoord
11.00 – 14.45 uur Toernooi en overige activiteiten
15.00 – 16.00 uur Afsluiting toernooi met
prijsuitreiking en optreden

Locatie: Pinoké, Jan Tooroplaan 46, Amsterdam

Wilt u ook aanwezig zijn?

Uiteraard bent u van harte welkom om aanwezig te zijn als toeschouwer. Het belooft een sportieve, maar vooral gezellige dag te worden en het Fonds Gehandicaptensport hoopt samen met Simpel zo veel mogelijk G-hockeyers en G-korfballers een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Simpel-Fonds-Gehandicaptensport

Simpel.nl is actief als sponsor van 23 hockeyverenigingen en meer dan 16 korfbalclubs. Simpel.nl is dè Sim Only-aanbieder van Nederland en staat voor openheid, eenvoud en eerlijkheid. Simpel.nl vindt het belangrijk dat je enkele malen per week je mobiele telefoon niet gebruikt om te sporten in teamverband. Om daarna weer lekker goedkoop te bellen, internetten en te sms’en. Nu de eerste 6 maanden voor 1 euro per maand tijdens de euro-krakers weken.

Reageer

Contact Us