Hans Streeder vertrekt bij Pinoké, Jesse Mahieu neemt taken over - Hoofdklasse Hockey Nederland

Hans Streeder vertrekt bij Pinoké, Jesse Mahieu neemt taken over

Hans Streeder heeft met onmiddellijke ingang zijn taken als trainer-coach van het herenteam van Pinoké neergelegd. Hij is door de Indiase hockeybond voor de komende vier jaar aangesteld als assistent van bondscoach Roelant Oltmans. De Steekneuzen hebben Jesse Mahieu, die al assistent-trainer was, doorgeschoven naar de positie van eindverantwoordelijke.

Hoewel Pinoké het besluit van Streeder betreurt, gunt de club hem van harte deze nieuwe uitdaging. “Hans heeft de afgelopen twee en een half jaar hard gewerkt aan een nieuw elftal en aan versterking van het topsportklimaat binnen Pinoké”, zegt Robert Hartog, bestuurslid Tophockey. “Door zijn toedoen zijn minimaal tien talenten uit de eigen jeugdopleiding gedebuteerd in de Hoofdklasse. Daarmee heeft hij een basis gelegd waarmee de club de komende jaren vooruit kan. Daar zijn wij hem zeer erkentelijk voor.”

Verdere invulling staf spoedig bekend

Over de verdere invulling van het begeleidingsteam maakt Pinoké spoedig meer bekend.

Comments (4)

  1. Prima, heeft Pinoke weinig aan gehad. Tijd voor een leuk nieuw gezicht die deze talenten een verdere push kan geven. Streeder een negatieve bozige man. Is een goede trainer maar als coach is het niet veel.

  2. Mooi voor Mahieu en super dat Pinoke hem deze verantwoordelijkheid geeft. Nu nog een sterke trainer/assistent er naast zetten, zodat de begeleiding in balans is. Team bij elkaar houden, blijven bouwen en investeren in jeugd. Top 4 blijft een utopie, maar kampioen linkerrijtje moet op termijn toch weer mogelijk zijn en 1 x per 4 jaar proberen mee te doen om plek 4. Ben alleen bang dat de buurman en Bloemendaal uiteindelijk wel weer de talenten weghalen. Succes Jesse!

  3. Bloemendaal heeft die link via “kempen&co” al gelegd.

  4. Ben erg benieuwd hoe hij het gaat doen.
    Het zal iig zwaar wordne met Hurley en Almere op 2 punten erachter.

Reageer