HC Oranje-Rood versterkt zich met drie nieuwe speelsters - Hoofdklasse Hockey Nederland

HC Oranje-Rood versterkt zich met drie nieuwe speelsters

HC Oranje-Rood Dames 1 heeft zich voor komend seizoen verzekerd van 3 nieuwe speelsters. Deze week is bekend geworden dat de selectie van de nieuwe trainer/ coach Stefan Duyf wordt uitgebreid met Pauline Leclef, Janneke van de Venne en Carmen Victoria.

Eerder deze week maakte Laura Nunnink bekend volgend seizoen HC Oranje-Rood te verruilen voor HC Den Bosch.

Pauline Leclef (24) komt over van het Belgische Braxgata en is tevens speelster van het nationale team van België. Deze middenveldster heeft inmiddels al 96 caps op haar naam staan en werd met de Red Panthers tweede op het EK van 2017. Pauline heeft getekend voor 2 seizoenen in Eindhoven. In haar verklaring geeft zij aan erg uit te kijken naar haar komst naar HC Oranje-Rood en dat ze niet kan wachten om te beginnen aan deze nieuwe ervaring.

Janneke van de Venne (21) maakt komend seizoen de overstap van het Vughtse MOP. Zij maakt momenteel voor het vierde seizoen deel uit van het dames vaandelteam dat uitkomt in de Promotieklasse. Over haar overstap naar HC Oranje- Rood zegt de aanvallende middenveldster: ‘De overstap naar de hoofdklasse is weer een stap hoger voor mij. Ik heb zin om mij bij HC Oranje-Rood verder te gaan ontwikkelen en ben blij dat ik die kans krijg”. Janneke heeft voor 2 seizoenen getekend.

Carmen Victoria (17) maakte afgelopen oktober bij HC Den Bosch als speelster van MA1 haar debuut in Dames 1. Deze aanvallende middenveldster doorliep de afgelopen jaren alle nationale jeugdteams en maakt nu voor minstens 2 seizoenen de overstap naar HC Oranje-Rood. “Oranje-Rood speelt hoofdklasse, doet mee om het kampioenschap en heeft jonge goede speelsters. De aanvallende speelstijl spreekt mij erg aan en de ambities van de club om structureel de play-offs te spelen matchen goed met mijn eigen ambities. Ik wil mijn bijdrage leveren aan nieuwe successen en mezelf de komende jaren ontwikkelen tot een meer dan behoorlijke hoofdklasse speelster. Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan en te beginnen bij HC Oranje-Rood”, licht Carmen haar keuze toe

Reageer