HC Rotterdam verlengt contracten van Nederlandse internationals | Hoofdklasse Hockey Nederland

HC Rotterdam verlengt contracten van Nederlandse internationals

Thijs van Dam, Tjep Hoedemakers en Derk Meijer, alle drie Rotterdamspelers in de Oranje selectie, hebben hun contract met HC Rotterdam met drie jaar verlengd. Hetzelfde geldt voor drie spelers uit de huidige selectie van Jong Oranje: Menno Boeren, Olivier Hortensius en Guus Jansen. Justen Blok had zich al eerder aan de club verbonden. 

Hiermee zet de club in op een stevige basis van Nederlands talent, aangevuld met buitenlandse ervaren spelers. Thijs van Dam: “Rotterdam heeft ervoor gekozen om een hecht team te bouwen van talenten en deze voor langere termijn te verbinden aan de club. Een groot deel van de spelers heeft in de jeugdopleiding van Rotterdam gespeeld. Dat is goed voor de verbinding met de club én voor het Nederlands hockey. Met deze selectie willen we de komende jaren de top aanvallen”.

Luuk van der Schoot, bestuurder tophockey: “We zijn trots dat deze mannen vertrouwen in onze visie voor Heren-1. Met ervaren spelers als Hertzberger, Menini en Dixon zal het team verder groeien. De komende weken verwachten we het team verder te versterken”.

Foto: Ruud Stork

Reageer