Heijtel en Remmerswaal niet in Hurley-selectie

Rakhal Heijtel (foto) maakt na drie seizoenen geen onderdeel meer uit van de formatie van Hurley, dat schrijft Hockey.nl. De middenvelder heeft besloten om bij het tweede van de Amsterdamse club te gaan spelen in verband met meer speelminuten.

Ook Bert Remmerswaal zit niet meer bij de selectie van coach Paul-Robert Lankhout. Hij is afgevallen en vertrekt naar Overgangsklasser HBS.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

AL

Emile Stol zit ook niet in de selectie.

Geen goeie hockeyer wel een werker en een waarde voor het team.

Bram

Dat krijg je als je internationale toppers als Kenny Scoren binnen haalt; dan vallen je eigen spelers af.

yuna

i love rakkie

Dirk Jan

Zonde dat een kind van de club nu plaats moet maken voor jaarlijkse passanten. Hurley staat erom bekend haar jeugd in het Eerste een kans te geven…Deze jongen heeft laten zien talentvol te zijn en kan binnen nu en een paar jaar een dragende speler zijn.

Weer een jongen die afhaakt bij Hurley H1 vanuit het A1 kampioenselftal van 2007. Had die jongens graag, in combinatie met de oudere lichting, in Hurley H1 gezien.

Topper voor Heren2.

Gerrit

Beste Dirk-Jan,

Het kind van de club moet helemaal geen plaats maken voor passanten. Deze aanname is volstrekt onjuist, maar klinkt natuurlijk wel lekker.

Heijtel heeft zelf aangegeven liever een stapje terug te doen voor 1 jaar. De reden hiervoor vraag je maar aan hem zelf.

sjon

Zo is dat. Daarnaast heeft Hurley het 2 jaar geleden geprobeerd met de eigen talenten en dat is toen helaas niet gelukt. Dat men nu wat hulp van B buitenlanders zoekt is begrijpelijk, want die zijn momenteel wel beter dan de eigen jeugd. 1 jaar overleven en dan krijg je nieuwe Nederlandse aanwas.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.