Heren Pinoké plaatsen zich voor finales van EHL | Hoofdklasse Hockey Nederland
Pinoké plaatst zich voor de laatste 8 van de EHL.

Heren Pinoké plaatsen zich voor finales van EHL

De heren van Pinoké hebben zich voor de finales van de EHL geplaatst, door in de voorrondes te winnen van Slavia Praag en Old Georgians. De finales van deze EHL worden tijdens het Paasweekend in 2023 gespeeld.

In de eerste wedstrijd had Pinoké geen kind aan Slavia Praag. Met maar liefst 16-0 werd de tegenstander naar huis gestuurd. De laatste wedstrijd tegen Old Georgians werd een stuk spannender. Uiteindelijk pakten de Steekneuzen de overwinning door te winnen met 3-1.

Het lukte de heren van Amsterdam niet om zich te plaatsen voor deze finales. Tegen het Belgische Gantoise verloor de ploeg met shoot-outs nadat het in de reguliere tijd 1-1 was gebleven.

Teams die zich eerder al plaatsen voor deze finales waren: Bloemendaal, Rot-Weiss Köln, Hamburger Polo Club, Gantoise, Harvestehuder HTC, Racing Club de Bruxelles en Atletic Terrassa. Bloemendaal is titelverdediger.

Waar de finales worden gespeeld, is nog niet bekend. Ook de dames, waarbij Den Bosch en SCHC dit jaar meedoen, spelen tijdens het Paasweekend om de finales van de EHL.

Reageer