Herfstvakantie, dat betekent clinics van spelers uit de Hoofdklasse - Hoofdklasse Hockey Nederland
In de Herfstvakantie zijn diverse clinics van spelers en speelsters uit de Hoofdklasse.

Herfstvakantie, dat betekent clinics van spelers uit de Hoofdklasse

Het is bijna zo ver, de herfstvakantie komt er weer aan. Veel kinderen krijgen vrij en gaan lekker op vakantie. Voor de echte hockeyliefhebbers kunnen er ook clinics worden gevolgd. Wij zetten de belangrijkste clinics op een rij waar spelers of speelster uit de Hoofdklasse training gaan geven.

De Argentijnse internationals Victoria Sauze en Julieta Jankunas die spelen voor Victoria geven een clinic op HC Nieuwkoop. Deelname is voor alle jeugd, ook voor niet-leden. Bekijk hier alle informatie.

Marente Barentsen, spelend voor Hurley, komt naar HC Alphen op zaterdag 16 oktober. Alle jeugd tussen de 4-12 jaar zijn welkom Meld je hier aan voor de clinic.

De dames van Klein Zwitserland geven een clinic aan de Hockeybokkies, E en F jeugd op 18 en 19 oktober. Stuur hen een e-mail als je mee wilt doen.

Heren 1 en dames 1 van Den Bosch geven een hockeyclinic op 28 oktober. Wil jij een clinic volgen van iemand die vorig jaar landskampioen was? Bekijk dan hier alle informatie en meld je aan.

 

Ook de dames van SCHC geven clinics. Lijkt het je leuk dat deze dames eens langs komen op jouw club? Stuur hen dan een bericht.

Wil jij ook dat jouw clinic hier komt te staan? Stuur een mail naar redactie@hoofdklassehockey.nl

Reageer