Het eerste roze hockeyveld van Nederland!
Het eerste roze hockeyveld van hockeywerkt

Het eerste roze hockeyveld van Nederland!

Om weer wat vreugde in het Nederlandse hockeylandschap te brengen wil HockeyWerkt iets tofs doen voor alle hockeyclubs en haar leden. Daarom is ergens in Nederland binnenkort het eerste roze hockeyveld van Nederland te bewonderen. Hoe, wat, waar en wanneer dit is blijft nog even geheim.

Alle hockeyclubs in Nederland maken kans op dit bijzondere hockeyveld. Iedereen kan zijn of haar stem uitbrengen en zo bepalen op welke vereniging het volgende roze hockeyveld te zien is. Stemmers maken niet alleen kans op een roze veld voor de club maar ook nog eens op allerlei te gekke prijzen.

De hockeyclub met percentueel de meeste stemmen in verhouding met leden, GOES PINK. Maandag 19 april 2021 wordt de winnaar van deze bijzondere actie bekendgemaakt en ook de winnaars van alle andere prijzen. 

Meer informatie volgt de komende dagen op alle socials van hockeywerkt. Houd @hockeywerkt in de gaten!

Het eerste roze hockeyveld van hockeywerkt
Het eerste roze hockeyveld van hockeywerkt

Comments (4)

  1. Hierboven wordt toch duidelijk gesproken over een veld wat te winnen valt. U wordt bedankt voor deze ongelooflijk misleidende informatie. Bedankt, vooral namens alle teleurgestelde kinderen van HCW Winschoten. Bedankt dat ze een les krijgen in hoe commercie werkt. Een goede voorbereiding op de harde werkelijkheid. De meeste mensen deugen, jammergenoeg blijven de meeste mensen last houden van dat kleine groepje wat in eigenbelang blijft hangen. Ik geloof in ieder geval dat deze actie uiteindelijk geen positief resultaat voor hockey werkt zal opleveren. Hockeywerktniet zal ik uw organisatie voortaan maar noemen. Succes op de ingeslagen weg, wel zonder mijn steun.
    Ster Ras

  2. D. .Wijers

    Nou bijzonder is het zeker. Bijzonder misleidend en bijzonder teleurstellend. Bijzonder egoïstisch en bijzonder humorloos. Het zegt meer over jullie organisatie dan jullie gedacht hadden en wat dat dan precies is moeten jullie zelf maar invullen. Maak er maar iets lulligs van want daar zijn jullie goed in. Succes verder .

  3. Tijd om hier maar eens een kritisch artikel aan te wijden. Dit is natuurlijk te gek voor woorden. Zelfverheerlijking van de bovenste plank en 200 teleurgestelde leden.

Reageer