Het eerste wereldwijde Goalkeeper Coach & Trainers forum

De Drijver Goalie Academy organiseert in samenwerking met OBO Goalkeeping het eerste wereldwijde Goalkeeper Coach & Trainers Forum. Deze vindt plaats op 4 juni tijdens een rustdag van het WK Hockey 2014 op Hockeyclub Leiden.

Volgens Martijn Drijver werd het hoog tijd dat alle keepercoaches en –trainers én natuurlijk alle keepers ter wereld die deelnemen, samenkomen tijdens de rustdag van het WK. Het belooft een dag te worden van leren, ideeën uitwisselen, discussiëren, doen… en natuurlijk plezier.

Het forum is opgezet voor keepers coaches en trainers die keepen en het trainen en coachen van keepers naar een hoger level willen tillen. Het wordt een dag vol oefenen, delen, presenteren en discussieren. Zien, bespreken en doen op het veld met daarna een avond bestaande uit eten, plezier en vriendschap. De belangrijkste onderwerpen die aanbod zullen komen zijn: Reddingen en wegwerken van de bal, reddingen binnen het 6 meter gebied, het mentale aspect van keepen, de conditionele en fysieke training van keepers.

Martijn Drijver (Nederland), Grahame Mansell-Grace (Engeland) en Frank Leistra (België) leiden de dag en ook oud-international Guus Vogels is aanwezig als gastheer.

De kosten voor dit evenement bedragen € 75. Hierbij zit inbegrepen het vervoer van Leiden Centraal Station naar de hockeyclub, koffie/thee, een lunch en ’s avonds aansluitend een barbecue. Dranken en snacks niet inbegrepen.

Geinteresseerd? Inschrijven kan hier.

Reageer