HGC blijft winnen

02 Phil Burrows HGC 12-13

HGC heeft vrijdagavond opnieuw weten te winnen, dit keer van landskampioen Rotterdam. Bij HGC ging de ploeg van Reinoud Wolff met 3-2 onderuit.

De Rotterdammers kwamen op 2-0 achterstand maar wisten nog terug te komen tot 2-2. In de laatste minuut wist voormalig HCR-speler Phillip Burrows de winnende te maken voor de Gazellen. Simon Egerton en Vincent Spitaels waren in de eerste helft trefzeker voor HGC. Jeroen Hertzberger en Timmo Kranstauber zorgden na rust echter weer voor evenwicht.

Door de nederlaag blijft Rotterdam steken op drie punten uit drie wedstrijden. HGC is koploper met negen punten uit drie duels.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

spannend

Ben benieuwd wat HGC dit jaar gaat laten zien.
Wat denken jullie?
Groeten uit het Noorden

Peter

Rechterrijtje

speler

Kampioen!

Hockeyer

Top 4

respect

In ieder geval na dit seizoen weer Hoofdklasse: het 41e achtereenvolgende seizoen. Niet slecht voor zo’n nog echt traditioneel hockeyclubje. Berg aan “stille” know-how daar.

Pietje

Mooi dat ze zo goed begonnen zijn. Ben alleen bang dat ze deze lijn niet het hele seizoen volhouden en dat playoffs er nog niet inzit.

Wel erg mooi te zien dat zelfs zonder “toppers” als Van Ass en Benschop HGC op de weg terug naar de top is, ook al zijn er pas 3 wedstrijden gespeeld er is wel degelijk een nieuwe andere weg ingeslagen, en dat is mooi.

respect

@Pietje, ach deze “toppers” zijn deep down nu ook deep unhappy.

@respect

Zou er een causaal verband bestaan?

hockeymeisje

HGC HEREN 1 WORDT KAMPIOEN!

davdd

toch grappig om te zien dat er vorig jaar een zooitje NLXI spelers en “top coach” aan het roer stond en ze tegen degradatie speelden. Dit jaar staat er gewoon een gezond stel jongens met een normale vent aan het roer en hebben al twee top wedstrijden gewonnen en nog niet verloren.

ZO zie je, goed hockey spelen is zo overschat, gewoon keihard voor elkaar werken is al het halve werk

Ga zo door mannen!!!

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.