HGC zet coach Robbert-Jan de Vos aan de kant - Hoofdklasse Hockey Nederland
Robbert-Jan de Vos is ontslagen als coach van HGC.

HGC zet coach Robbert-Jan de Vos aan de kant

Het bestuur van de Haagse hockeyclub HGC heeft bekend gemaakt dat is de samenwerking met Robbert-Jan de Vos, als hoofdcoach van Dames 1, in goed overleg is beëindigd. Bij een tussentijdse evaluatie werd gezamenlijk de conclusie getrokken dat het zowel voor Robbert-Jan als de spelersgroep goed zou zijn als de wegen per direct zouden scheiden.

HGC dankt Robbert-Jan voor diens grote inzet voor Dames 1 gedurende vele seizoenen.

Robbert-Jan de Vos: “Ik heb mijn werk bij HGC altijd met veel plezier gedaan en vertrek bij Dames 1 in de wetenschap dat er een goed fundament ligt waarop kan worden verder gebouwd. Ik wens het team en de staf alle succes toe en hoop dat de ambities ten aanzien van Dames 1 binnen afzienbare tijd zullen worden gerealiseerd.”

De Commissie Tophockey HGC gaat de komende tijd op zoek naar een opvolg(st)er, die de positie als hoofdcoach Dames 1 zal overnemen.

De activiteiten die Robbert-Jan reeds voor de jeugdafdeling doet worden enorm gewaardeerd. De club is met hem in gesprek om zijn rol binnen de jeugd verder uit te breiden, aangezien HGC Robbert-Jan graag voor de club zou willen behouden.

Reageer