Hockeyclub Tilburg vecht met de heren tegen degradatie

In de Hoofdklasse bevinden de voorbereidingen op de tweede seizoenshelft zich in de afrondende fase. Waar veel hockeyclubs het in de Hoofdklasse de afgelopen maanden moesten doen zonder veel spelers wegens Pro League-verplichtingen, geldt dat niet voor de heren van H.C. Tilburg. Weten de mannen na een rustige voorbereiding de weg omhoog te vinden?

De Tilburgers vinden zich momenteel terug op een laatste plaats en zijn de enige ploeg die in de eerste elf wedstrijden geen enkele overwinning boekte. Toch is het vooruitzicht minder troosteloos dan deze statistiek doet vermoeden. De twee naaste concurrenten S.C.H.C. en Almere hebben immers maar een wedstrijdpunt meer. En ook daarboven zijn de verschillen klein. Alle reden dus om in vertrouwen toe te werken naar de hervatting van de competitie.

Om beter voor de dag te komen in de tweede seizoenshelft reisden de Brabanders deze winter af naar Sevilla, voor een zonnig trainingskamp waar de gehele selectie aanwezig was. In de eerste speelronde na de winterstop wacht direct een Brabantse derby tegen de heren van Den Bosch. Uitgerust en gemotiveerd zullen de heren voor de dag komen, dus daar zal het in ieder geval niet aan liggen. En de sfeer onderling doet vermoeden dat het vertrouwen op een goede afloop nog lang niet is weggezakt. Een sfeerimpressie in foto’s.

 

20190220_155213

 

20190220_155948(1)

 

 

 

 

 

 

 

Reageer

Contact Us