Hockeyster Noor Omrani in TV-programma de Verraders | Hoofdklasse Hockey Nederland
Noor Omrani is deelnemer van het TV-programma de verraders.

Hockeyster Noor Omrani in TV-programma de Verraders

Tophockeyster Noor Omrani is één van de deelnemers in het TV-programma de Verraders. Vanaf 3 maart gaat Omrani met 19 andere bekende Nederlanders in het nieuwe seizoen de strijd aan om de zilverschat van 40 kilo te winnen.

In het TV-programma zullen de verraders proberen om de getrouwen het programma uit te werken, zonder dat ze betrapt mogen worden. De getrouwen daarentegen, proberen de verraders te betrappen. Het programma wordt gepresenteerd door Tijl Beckand.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NOOR OMRANI (@nooromrani)

 

Deelnemers

De deelnemers van de nieuwe editie van de verraders zijn als volgt: Jan Slagter (directeur MAX), Herman den Blijker (chef-kok), Betty Glas (verslaggever RTL Nieuws), Irene van de Laar (presentatrice), Pernille La Lau (presentatrice), Ferri Somogyi (acteur), Sunny Bergman (documentairemaker), Katinka Simonse (kunstenares), Sander Huisman (artiest), Nathan Rutjes (ex-profvoetballer), Thomas Cammaert (acteur), Jordy Huisman (artiest), Maria Fiselier (operazangeres), Giorgio Hokstam (radio-dj), Chahid Charrak (influencer), Billy Dans (artiest), Selma Omari (YouTuber), Noël van Kleef (actrice), Jessie Maya (YouTuber) en Noor Omrani (hockeyster).

Het TV-programma de verraders kan vanaf 3 maart a.s. worden gevolgd op RTL 4.

Reageer