Hoofdklasse Clubs slijpen de messen in ABN AMRO Cup 2021 | Hoofdklasse Hockey Nederland

Hoofdklasse Clubs slijpen de messen in ABN AMRO Cup 2021

Het is nog een dikke week waarin alle Hoofdklasseclubs in de verschillende oefenwedstrijden spelers en speelsters kunnen testen. Vanaf volgende week zal de ABN AMRO Cup 2021 weer gaan starten voor de clubs in de Hoofdklasse.

Bij de ABN AMRO Cup 2021 nemen de teams uit de Hoofdklasse dames en de Hoofdklasse Heren het tegen elkaar op. In poules van 3 strijden op woensdag de dames tegen elkaar. Op de donderdag nemen de mannen het tegen elkaar op.

Finaleweekend

Het weekend van 4 en 5 September staan de finales gepland in Rotterdam. De halve finales staan gepland op zaterdag 4 september. Op zondagochtend 5 september worden de finales gespeeld.

Coronamaatregelen

Tijdens de voorrondes zullen sporters en publiek gescheiden van elkaar worden. Het publiek zal 1,5 meter afstand moeten houden.

In het weekend wil HC Rotterdam een zogenaamde COVID Bubbel creëren, waarbij de drie velden waarop wordt gespeeld met het clubhuis wordt gescheiden van de overige velden.

Net zoals bij HC Bloemendaal zal er streng worden gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs. Spelers, staf, publiek die nog niet zijn gevaccineerd (Twee prikken waarvan de laatste prik twee weken voor aanvang toernooi) en geen herstelbewijs hebben, een negatief testbewijs van <24 uur oud (QR code) moeten hebben. Testen kan middels Testen voor Toegang (Testen voor toegang – Laat je testen voor toegang). Publiek is dus welkom mits ze een geldige QR code hebben.

De voorrondes van de ABN AMRO cup waarin alle Hoofdklasse clubs aan mee doen, kunnen op vier verschillende locaties gevolgd kunnen worden. Zie hieronder het programma van de ABN AMRO Cup 2021.

Bekijk ook de uitslagen van de eerste speelronde bij de dames.

Speelschema ABN AMRO Cup Heren

DatumWedstrijdTijd/resultatenCompetitieLocatie

Speelschema ABN AMRO Cup Dames

DatumWedstrijdTijd/resultatenCompetitieLocatie

Reageer