Hoofdklassehockey.nl: Kritischer en diepgaander

Hoofdklassehockey.nl heeft de ambitie het deskundig hockeyvenster te zijn op de vaderlandse hoofdklasse en de top van de overgangsklasse. We zijn dan ook blij dat we onlangs Renée Broggel hebben aangetrokken. Zij is onze hoofdredactrice die de doorgewinterde hockeyliefhebber bedient met actueel nieuws uit dag- en vakbladen, videosamenvattingen, vooruitblikken en wedstrijdverslagen. Bovendien streven we, samen met een team van freelancers, naar verdieping via achtergrondverhalen waarin kritische voetnoten zeker niet zullen ontbreken.

Blijf hoofdklassehockey.nl volgen, want er staan veel verrassingen op stapel die de appetijt van ons groeiend aantal bezoekers zullen wekken. Zoals volgende week, waarin u in onze vaste columnrubriek, iedere woensdag om 14.00 uur ‘In conclaaf’ kunt lezen. Volgende week de eerste editie over waakzaamheid in de sport.

Tekst:
Redactie Hoofdklassehockey.nl
Categorie:
Tags:

  Reacties

  Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

  Criticus

  Veel plezier en succes. Laten we hopen dat een en ander nu echt gaat lopen, zonder al te veel en te snelle wisselingen in de teams.

  simone

  Sinds Sascha weg is, is de site niet meer up to date. Weinig updates gaande dag, mager in nieuwsvergaring. In de tijd van Sascha was ook niet alles top, maar hij copy-paste alles snel. Nu is de site geupdated, nieuwe look, video leuk. Maar foto’s slecht, vroeger stonden er heel veel foto’s op!

  Bram

  Nog diepgaander? Zozo!

  Diederic

  Hoog tijd voor verbetering. Site diep weggezakt.

  Je kunt niet meer reageren op dit bericht.