Hoog: “Ik scheld, rochel en ga er vol in”

Ellen Hoog is sensueel te bewonderen in de nieuwste editie van het tijdschrift Mens Health. De tophockeyster is topless te zien, uiteraard wel met een arm over haar borsten want het is natuurlijk geen Playboy.

In het bijbehorende interview vertelt ze over haar nieuwe vriendje Kelvin de Lang, met wie ze sinds enkele maanden een relatie heeft. Volgens Ellen valt ze duidelijk op een bepaald type want Kelvin lijkt sprekend op eerdere vriendjes zoals oud TMF -VJ Sascha Visser. “Donkerblond, blauwe ogen, sportief en grappig, daar val ik blijkbaar op” aldus de hockeyster. Daarnaast beantwoordt ze nog een aantal stellingen die over mannen in het algemeen gaan. De vriend van Hoog mag haar bijvoorbeeld niet zien als ze bloedfanatiek aan het trainen is. “Dan ben ik niet op mijn aantrekkelijkst’, aldus Hoog. ‘Op het veld scheld en rochel ik, ga ik er vol in. Het heeft dan ook lang geduurd voordat mijn vriend voor het eerst naar een wedstrijd mocht komen.”

Het is overigens niet de eerste keer dat Ellen pikant voor de camera poseert, eerder was ze al te zien in de FHM en recent nog in het Amerikaanse tijdschrift Sports Illustrated.

Reageer