Hurley versterkt zich met Plat en Hayward

De heren van Hurley hebben zich versterkt met Thom Hayward en Victor Plat. Dat meldt Hockey.nl op haar website.

Thom Hayward is verdediger en komt over van Almere. Bij de Almeerse club was hij afgelopen seizoen aanvoerder van het team dat onder leiding stond van coach Christian Cavallet. De verdediger eindigde met zijn team op de laatste plaats in de kampioenspoule van de Overgangsklasse.

Victor Plat is aanvaller en speelde voor Den Bosch. Hij heeft daar de jeugd doorlopen en twee jaar in het eerste gespeeld.

Door de twee nieuwkomers bij Hurley staat het totaal nu op zes nieuwe spelers. Eerder werd bekend dat Tjerk van Dinten, Bas Bovenlander, Chris Collot d’Escury en Maarten Nyst de club aan het Amsterdamse Bos kwamen versterken.

Comments (11)

 1. Victor Plat is een prima speler, vooral de 2e helft van de competitie echt goed gespeeld.. 3 goals in één seizoenshelft is ook prima voor een 19 jarig talent

 2. amsterdam

  die miljoen van die overleden suikeroom branden wel heel hard in de zakken van Hurley. Agressief bezig op de transfermarkt zowel bij de dames en de heren. Plat prima speler trouwens

 3. 2 extra spelers, versterkingen lijkt me wat overdreven

 4. Plat prima versterking voor in de aanval. Hayward niveau overgangsklasse ontstegen, ben benieuwd hoe hij het gaat doen in de hoofdklasse.

  Hurley zal het ondanks deze aanwinsten erg lastig gaan krijgen in de hoofdklasse.

 5. Hoeveelste aanwinst is dit nou van hurley en klopt het dat ze gewoon al 3 a 4 spelers hebben aangetrokken van Almere?

 6. @kasper, als je het hele bericht leest –> 6 nieuwe spelers. 1 van Almere, 1 van Den Bosch, 2 van Amsterdam, 1 van Pinoké en 1 van Voordaan.

 7. Ik bedoelde eigenlijk hoeveel er van almere zijn overgestapt naar hoofdklasse

 8. Heb Plat de laatste paar wedstrijden van de competitie gezien en was echt goed aanwezig in de aanval, vond het raar dat hij geen kans heeft gekregen bij jong oranje dit jaar.
  Ben benieuwd hoe hayward de overstap van ovk naar HK kan maken, en beslissend kan zijn..

 9. joost: ben benieuwd hoe hayward de overstap van ovk naar Hk kan maken —> nou het antwoord is heel simpel joost, door van almere naar hurley te gaan..

 10. Plat wel kans gehad in jong oranje. Goede speler, jammer dat den bosch hem laat gaan …

Reageer