Indiase hockeybond ontslaat Paul van Ass - Hoofdklasse Hockey Nederland

Indiase hockeybond ontslaat Paul van Ass

Paul van Ass is niet langer bondscoach van de Indiase mannen. De oefenmeester zou dit zelf verklaard hebben tegenover de zender IBNLive. Van Ass was sinds januari in dienst bij de Indiase bond en leidde de ploeg naar een derde plek op de Hockey World League in Brasschaat. Als Aziatisch kampioen zijn de Indiërs zeker van deelname aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016.

paul-van-ass-21-3-4

Reden voor het ontslag is volgens The Times of India dat de Nederlander zich zondag niet meldde op een trainingsstage met de nationale selectie. Ook zou de Rotterdammer ruzie hebben met Narinder Natra, de president van de Indiase bond.

Hoewel Van Ass zelf aangeeft ontslagen te zijn, heeft hij nog geen formeel bericht hiervan gekregen. ‘Roelant Oltmans, de prestatiemanager van de Indiase bond, vertelde het me in een e-mail, maar ik heb nog geen officiële bedeling van de Indiase bond of van de Sportautoriteit van India ontvangen’, aldus Van Ass in gesprek met IBNLive.

Oltmans neemt de taken van Van Ass op het trainingskamp in Shilaroo over.

Comments (2)

  1. Zolang je nog in dienst bent, moet je werken Paul. Je wist hoe politiek gevoelig dat land is, moest je dan echt die voorzitter wegsturen? Je wilde zelf dat land coachen, dan moet je je ook aanpassen. In India kan dat gewoon niet. Je spelers zitten nu met een enorm probleem zo vlak voor de Spelen.

  2. kom maar terug naar nl misschien een goede trainer voor een gemiddelde hk team?adam als annan niet slaagt?

Reageer