Interpolis en KNHB maken hockeyers bewust van gebitsbeschermer - Hoofdklasse Hockey Nederland

Interpolis en KNHB maken hockeyers bewust van gebitsbeschermer

Op zondag 10 november nam Tilburg voorzitter Jan Boelhouwer het eerste gebitsbeschermingspakket van Interpolis in ontvangst. Als partner van de KNHB voorziet Interpolis alle Nederlandse hockeyclubs van een gebitsbeschermingspakket. Hiermee wil de verzekeraar hockeyend Nederland stimuleren om schade aan het gebit op het hockeyveld te voorkomen.

COPYRIGHT WWW.TONTOEMEN.COM
Ronald Overbeek reikt de eerste MeerHockeypolis uit aan Jaap Stockmann

De KNHB staat achter de actie omdat bewustwording van gebitsbescherming van belang is voor alle hockeyers. Het dragen van een bitje wordt door de bond dan ook sterk aanbevolen. Maar, ook al zorg je voor de juiste bescherming, het kan altijd een keer mis gaan en dan moet een verzekering die op maat is voor de hockeyer uitkomst bieden. Samen met de KNHB stelde Interpolis een zorgverzekering met aanvullend pakket samen voor leden van de KNHB en hun gezin: de Interpolis MeerHockeypolis. Naast dat Interpolis een uitgebreide dekking voor tandheelkundige zorg biedt, voorziet deze aanvulling in specialistische zorg door een sportarts en vergoeding van sporthulpmiddelen zoals een brace.

Jaap Stockmann, boegbeeld voor veiligheid op het hockeyveld, was de eerste hockeyer die de Interpolis MeerHockeypolis afsloot. “Als keeper weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed beschermd op het veld te staan. In het geval dat het dan toch fout gaat ben ik met de Meer Hockeypolis goed verzekerd.”

Reageer