Interviews


Hockey is Simpel: voorzitter Diederik Chevalier over de transparantie van HC Rotterdam

Anderhalf jaar geleden werd Diederik Chevalier aangesteld als voorzitter van HC Rotterdam. Zijn benoeming was een weldoordachte keuze die leidde tot een frisse wind binnen het bestuur. Chevalier runt een bureau gespecialiseerd in social media en besloot onder meer om de communicatiewijze van de club op de schop te gooien. Hoofdklassehockey.nl sprak met Chevalier over zijn beleidsvisie.

Mink van der Weerden na dramatisch dubbelweekend Oranje-Rood: ‘Ik kan niet zeggen waar het fout ging’

Zelfs na de verloren wedstrijd op bezoek bij directe concurrent Amsterdam (2-0) had Oranje-Rood het grijpen van een play-off ticket nog geheel in eigen hand. In de Lichtstad kwamen de Eindhovenaren op een 3-1 voorsprong tegen Rotterdam, maar gaven ze een zeker lijkende zege toch uit handen. Wat is er aan de hand met Oranje-Rood? Hoofdklassehockey.nl legde deze vraag voor aan captain Mink van der Weerden.

Hockey is Simpel: Voorzitter Paul Nooren over familieclub de Kikkers uit Nieuw-Vennep

Bijna 30 jaar geleden verhuisde oud-hockeyer Paul Nooren – in het verleden actief bij onder meer HC Rotterdam – naar het dorpje Nieuw-Vennep om een gezin te stichten. Daar hockeyde hij nog een poosje bij de Reigers uit Hoofddorp, terwijl zijn kinderen stuk voor stuk kozen voor ‘de Kikkers’. Ook Nooren kon zo niet heen om deze kleine, maar gezellige familieclub. Inmiddels vijf jaar terug vormde hij hier met vrienden en kennissen een nieuw bestuur om met de Kikkers de nodige sprongen vooruit te maken.

Meer Video's »