Interviews


Hockey is Simpel: HIC-voorzitter Jeroen Derkx over ‘samenwerking’ als sleutel tot succes

Al sinds 2003 is Jeroen Derkx verbonden aan HIC, de hockeyvereniging uit Amstelveen waar hij sinds anderhalf jaar de scepter zwaait. Inmiddels wordt Derkx gezien als een echte clubman, die met trots leiding geeft aan het bestuur van ‘zijn’ HIC. Na een uitstapje van twee jaar in Zuid-Afrika keerde hij terug naar de club waar het voor hem allemaal begon.

Hockey is Simpel: Hoe het bestuur van voorzitter Olaf Reimers Victoria er weer bovenop hielp

Het gaat Victoria op veel vlakken voor de wind, maar een aantal jaar terug stonden de zaken er een stuk minder rooskleurig voor. Zo heeft Olaf Reimers sinds zijn aanstelling als voorzitter in 2019 met zijn voltallige bestuur de financiën op orde gebracht en nu kijken de Rotterdammers vooral vooruit. Hoofdklassehockey sprak met Reimers over de in te zetten koers van Victoria.

Hockey is Simpel: voorzitter Pieter Janssen over het wel en wee van Oranje-Rood na de fusie

Het is alweer bijna drie-en-een-half jaar geleden dat Oranje-Zwart en EHMC fuseerden en in de Hoofdklasse verder gingen als Oranje-Rood. Pieter Janssen werd destijds aangesteld om mee te helpen het hele fusieproces in goede banen te leiden, inmiddels bekleedt hij in Eindhoven de functie van voorzitter. Hoofdklassehockey sprak met Janssen over een intensieve periode en de plannen voor de toekomst.

Meer Video's »